Τζένιφερ Λόπεζ - Τζίμι Μπάτλερ: Το διαδικτυακό «φλερτ», τα μηνύματα και το δαχτυλίδι
Hollywood

Τζένιφερ Λόπεζ - Τζίμι Μπάτλερ: Το διαδικτυακό «φλερτ», τα μηνύματα και το δαχτυλίδι

Την κατάσταση στα χέρια της φαίνεται να έχει πάρει η Τζένιφερ Λόπεζ με σκοπό να ξεφύγει από το «βλέμμα» των media με αφορμή το διαζύγιό της με τον Μπεν Άφλεκ. 

Η απόλυτη λατίνα σταρ κατάφερε να κάνει την έκπληξη και να στρέψει το ενδιαφέρον των μέσων στο Twitter γράφοντας απλώς δύο λέξεις.

Η ίδια συνομίλησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον άσο του NBA, Τζίμι Μπάτλερ, και τα δημοσιεύματα μιλούν ξεκάθαρα για φλερτ ανάμεσά τους.

Ο σταρ των Μαϊάμι Χιτ απάντησε σε μια ανάρτηση της Λόπεζ: «Θα ήταν πολύ σεμνό εκ μέρους σου να απαντήσεις στο DM μου;», για να του απαντήσει: «Έχεις δαχτυλίδι;».

Η Jennifer Lopez «σπάει» τη σιωπή της μετά τον χωρισμό από τον Ben Affleck - Η νέα ανάρτηση «καρφί»!

butler22.jpg

«Δεν είναι σαφές σε ποιο δαχτυλίδι αναφερόταν η Λόπεζ, αλλά πιθανότατα πρόκειται για μια χιουμοριστική αναφορά με λογοπαίγνιο για το δαχτυλίδι του πρωταθλήματος του NBA, το βραβείο που απονέμεται στους νικητές των τελικών του NBA» αναφέρει η ισπανική Marca.

Μετά τα μηνύματα, το Twitter - X πήρε «φωτιά» για το πιθανό φλερτ ανάμεσα στους δυο τους, με τους περισσότερους να σχολιάζουν ότι ο μπασκετμπολίστας δεν έχασε την ευκαιρία να «απλώσει τα δίχτυα του» με το που χώρισε η Λόπεζ.

Λόπεζ: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά το χωρισμό: «Περνά άσχημα»

«Ήταν σαν μητέρα για εκείνον»: Νέες αποκαλύψεις για τη ρήξη ανάμεσα σε Λόπεζ και Άφλεκ

Ο Ben Affleck δεν χάνει χρόνο-Τα ραντεβού με την Kick Kennedy εν μέσω της διαδικασίας διαζυγίου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved