Φεστιβάλ Βενετίας: H Κίντμαν κατέκτησε το βραβείο αλλά δεν το παρέλαβε ποτέ γιατί πέθανε η μαμά της

H Νικόλ Κίντμαν με τη μητέρα της Janelle Ann Kidman τον περασμένο Δεκέμβριο του 2018, σε εκδήλωση στην Αυστραλία. (Photo by James D. Morgan/Getty Images)

(Photo by James D. Morgan/Getty Images)
Hollywood

Φεστιβάλ Βενετίας: H Κίντμαν κατέκτησε το βραβείο αλλά δεν το παρέλαβε ποτέ γιατί πέθανε η μαμά της

Μόλις λίγη ώρα πριν παραστεί στην τελετή απονομής των βραβείων του Φεστιβάλ Βενετίας, η Νικόλ Κίντμαν έφυγε κακήν κακώς από τη διοργάνωση για να επιστρέψει στο σπίτι, μετά την τραγική είδηση ότι η μητέρα της έφυγε από τη ζωή. 

Η ηθοποιός ανακοίνωσε τον θάνατο της μαμάς της Τζανέλ Αν Κίντμαν σε ηλικία 84 ετών μέσω μιας δήλωσης που η Halina Rejn, η οποία τη σκηνοθέτησε το Babygirl, διάβασε στη σκηνή στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας στις 6 Σεπτεμβρίου, παραλαμβάνοντας το βραβείο της σταρ ως καλύτερης ηθοποιού.

Φεστιβάλ Βενετίας: Μπαντέρας & Κίντμαν «πλημμύρισαν» με λάμψη την Ιταλική Μόστρα

«Σήμερα, έφτασα στη Βενετία για να μάθω λίγο αργότερα, ότι η όμορφη, γενναία μητέρα μου Janelle Ann Kidman μόλις πέθανε», ανέφερε η δήλωση της Nicole. «Είμαι σε σοκ και πρέπει να πάω στην οικογένειά μου».

Και συνέχισε αναφέροντας στο μήνυμά της: «Αλλά αυτό το βραβείο είναι για εκείνη. Με διαμόρφωσε, με καθοδήγησε και με δημιούργησε. Είμαι πολύ ευγνώμων που μπορώ να πω το όνομά της σε όλους σας μέσω της Χαλίνα. Η σύγκρουση ανάμεσα στη ζωή και την τέχνη είναι σπαρακτική και η καρδιά μου είναι ραγισμένη».

Η αιτία του θανάτου της Τζανέλ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή. Η μητέρα της Νικόλ Κίντμαν, η οποία εργαζόταν ως εκπαιδεύτρια νοσηλευτικής, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια. Το 2022, εν μέσω της πανδημίας COVID-19, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι είχε αποφασίσει να επιστρέψει στην πατρίδα της οικογένειάς της, στην Αυστραλία για να είναι με τη μητέρα της.

Οι γονείς της Νικόλ Κίντμαν και κυρίως ο πατέρας της, Antony Kidman, ο οποίος εργάστηκε ως ψυχολόγος, ήταν από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές της κόρης τους σε όλη την καριέρα της. Πολλές φορές μάλιστα τη συνόδευαν σε κορυφαία καλλιτεχνικά δρώμενα, συμπεριλαμβανομένων των Όσκαρ του 2003, όπου η Νικόλ Κίντμαν είχε κατακτήσει το πρώτο της Όσκαρ για την ταινία «Ώρες». Μετά τον θάνατο του πατέρα της σε ηλικία 75 ετών το 2014, η διάσημη ηθοποιός χρειάστηκε τη στήριξη του συζύγου της, Keith Urban, και των κοριτσιών τους Sunday Rose, 16 ετών σήμερα, και Faith Margaret, 13.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved