Hollywood

Μάικλ Ντάγκλας-Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: Έχουν γενέθλια! Η ηλικία, ο μεγάλος έρωτας και η διαφορά ηλικίας

Ο Μάικλ Ντάγκλας και η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς έχουν ζήσει την απόλυτη δόξα αλλά μαζί έζησαν και τον απόλυτο έρωτα. Σήμερα έχουν και οι δύο τα γενέθλιά τους.

Γεννημένος στις 25 Σεπτεμβρίου 1944, ο πασίγνωστος σταρ γίνεται αισίως σήμερα 80 ετών. Εκείνη γεννήθηκε το 1969 και σήμερα γίνεται 55. Επομένως έχουν 25 χρόνια διαφορά.

Ο Μάικλ Κερκ Ντάγκλας είναι Αμερικανός ηθοποιός και παραγωγός. Είναι γιος του γνωστού ηθοποιού Κερκ Ντάγκλας. Έχει κερδίσει δύο βραβεία Όσκαρ - ένα ως παραγωγός για την ταινία Στη Φωλιά του Κούκου, (Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας) και ένα ως ηθοποιός στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Γκόρντον Γκέκο στην ταινία Wall Street (Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου) - τέσσερις Χρυσές Σφαίρες και ένα Έμμυ, ενώ έχει παίξει σε πάμπολες κινηματογραφικές ταινίες.

Τον Μαρτίο του 1977,ο Μάικλ Ντάγκλας παντρεύτηκε την 19 ετών τότε ηθοποιό, ονόματι Ντιάντρα Λούκερ. Έχουν έναν γιο, τον Κάμερον, ο οποίος γεννήθηκε το 1978 και μάλιστα τον έχει κάνει και παππού.

Πασίγνωστος ηθοποιός έγινε ξανά παππούς! Η πρώτη φωτό του μωρού

Το 1995, η Ντιάντρα Λούκερ ζήτησε διαζύγιο και χώρισαν ενώ εκείνη τότε πήρε 45 εκατομμύρια δολάρια από το διαζύγιο.

Από τον Μάρτιο του 1999, ο ίδιος σύναψε σχέση με την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς. Παντρεύτηκαν στις 18 Νοεμβρίου 2000. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, έναν γιο και μια κόρη.

Η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς είναι Ουαλή ηθοποιός. Ξεκίνησε την καριέρα της στο θέατρο από μικρή ηλικία. Αφού πρωταγωνίστησε σε αρκετές βρετανικές και αμερικανικές τηλεταινίες και έπαιξε μικρούς ρόλους σε ταινίες, εμφανίστηκε στην τηλεοπτική σειρά The Darling Buds of May από το 1991 μέχρι το 1993.

Ήρθε στο προσκήνιο με ρόλους σε χολιγουντιανές ταινίες όπως την περιπετειώδη ταινία Η Μάσκα του Ζορό και το θρίλερ Διπλή Παγίδα. Ο ρόλος που την έκανε να ξεχωρίσει ήταν αυτός στο Traffic, για τον οποίο έλαβε την πρώτη της υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα. Το 2010 κέρδισε το Τόνυ Καλύτερης Ηθοποιού σε Μιούζικαλ για το ρόλο της ως Ντέζιρι στο A Little Night Music.

Διαβάστε επίσης:

Κερκ Ντάγκλας: Πέθανε η χήρα του θρυλικού ηθοποιού σε ηλικία 102 ετών

Κερκ Ντάγκλας: Ούτε ένα δολάριο δεν άφησε στον γιο του – Δες ποιοι κληρονομούν την περιουσία του!

Kirk Douglas: Ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους του Hollywood έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 103 ετών

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved