Ντένις Κουέιντ: Η σπάνια εξομολόγηση για τον γάμο του με τη Μεγκ Ράιαν – «Ένιωθα εξαφανισμένος»
Hollywood

Ντένις Κουέιντ: Η σπάνια εξομολόγηση για τον γάμο του με τη Μεγκ Ράιαν – «Ένιωθα εξαφανισμένος»

Ο Ντένις Κουέιντ έκανε μια σπάνια αναφορά στον γάμο του με τη Μεγκ Ράιαν, αποκαλύπτοντας τις πιέσεις και τις τριβές που δημιούργησε η φήμη τους!

Ο 70χρονος ηθοποιός παραδέχτηκε ότι κατά τη διάρκεια της 10ετούς σχέσης τους ένιωθε συχνά "επισκιασμένος" από την επιτυχία της τότε συζύγου του.

D.Quaid: Ζει το δεύτερο μήνα του μέλιτος

Ο Ντένις Κουέιντ μίλησε ανοιχτά στην εκπομπή "Who’s Talking to Chris Wallace?" για το πώς η δημοσιότητα επηρέασε τον γάμο τους.

«Τι λέτε; Όταν συνάντησα τη Meg, ήμουν εδώ όσον αφορά την καριέρα και εκείνη ήταν εδώ και μετά έγινε έτσι.

Προσπάθησα να είμαι μεγάλος άνθρωπος και να λέω στον εαυτό μου ότι αυτό δεν με ενόχλησε, αλλά οι άνθρωποι είναι άνθρωποι», συνέχισε ο σταρ. «Ανέβαινε καθώς πήγα σε κέντρο αποτοξίνωσης και η Meg είναι πραγματικά ένας υπέροχος, γλυκός άνθρωπος και πραγματικά ταλαντούχος και άξιζε όλη της την επιτυχία» σημείωσε.

«Δεν μετανιώνω για τίποτα για τον γάμο μου με τη Μεγκ και αποκτήσαμε τον Τζακ Κουέιντ από αυτόν, ο οποίος πραγματικά πρόκειται να μας επισκιάσει και τους δύο», πρόσθεσε.

Εν τω μεταξύ, ο γιος τους, που συνεχίζει δυναμικά την πορεία του στην υποκριτική, έχει πρωταγωνιστήσει σε σειρές όπως το “The Boys” και την ταινία “Oppenheimer”.

«Όταν γνωριστήκαμε, ήμουν το μεγάλο όνομα», είχε αποκαλύψει ο ηθοποιός στο «Megyn Kelly Today» το 2008. «Βγαίναμε στους δρόμους της Νέας Υόρκης και θα ήταν σαν, «Μεγκ! Μεγκ!’ Και πρέπει να το παραδεχτώ, πραγματικά ένιωσα σαν να εξαφανίστηκα. Δεν πίστευα ότι ήμουν τόσο μικρός, αλλά ήμουν. Ήταν μια ευκαιρία ανάπτυξης – έμαθα από αυτό».

Διαβάστε επίσης:

Μήνυση του Dennis Quaid σε φαρμακευτική εταιρεία

Ντένις Κουέιντ: «Είδα τον εαυτό μου νεκρό»

Όντως; Αν οι φήμες είναι αληθινές τότε έχουμε την πιο αναπάντεχη επανασύνδεση του Hollywood

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved