Aaron Taylor-Johnson: Εθεάθη χωρίς βέρα στο Λονδίνο- Οι φήμες που θέλουν τον επόμενο 007 να χωρίζει!

Instagram / aarontaylorjohnson

Hollywood

Aaron Taylor-Johnson: Εθεάθη χωρίς βέρα στο Λονδίνο- Οι φήμες που θέλουν τον επόμενο 007 να χωρίζει!

Ο Aaron Taylor-Johnson, το καυτό όνομα του Χόλιγουντ, συνεχίζει να απασχολεί τα media, όχι μόνο για τις επαγγελματικές του επιτυχίες, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Στα 36 του, με 30 χρόνια καριέρας στο ενεργητικό του, ο γάμος του με τη σκηνοθέτιδα Sam Taylor-Johnson, που είναι 23 χρόνια μεγαλύτερή του, έχει τραβήξει για άλλη μια φορά τα φώτα της δημοσιότητας. Οι φήμες που θέλουν το ζευγάρι χωριστά έχουν πάρει φωτιά, καθώς ακούγεται ότι το ζευγάρι ακολούθησε χωριστούς δρόμους μετά από 12 χρόνια γάμου.

Γιόρτασε τα 51α της γενέθλια με ένα ρομαντικό δείπνο με τον 27χρονο σύζυγό της

https://www.instagram.com/p/C4GfZsACWfq/

Ο Aaron Taylor-Johnson, όμως, κατάφερε να ανάψει φωτιές και στο 81ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βενετίας, όπου εμφανίστηκε ως πρεσβευτής του αρώματος Armani, Aqua di Gio. Με το νέο, ανανεωμένο look του, δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο, κάνοντας πολλούς να τον οραματίζονται ως τον επόμενο James Bond. Τα social media πήραν φωτιά με σχόλια όπως "Τον θέλουμε για Bond!", ενώ οι φήμες γύρω από τον ρόλο του πράκτορα 007 φούντωσαν.

Παρά τη σιωπή του για το θέμα, οι θαυμαστές του τον θεωρούν έτοιμο για τον θρυλικό ρόλο. Όμως, αυτό που συζητιέται εξίσου έντονα είναι ότι ο ηθοποιός εθεάθη πρόσφατα στο Λονδίνο χωρίς τη βέρα του, τροφοδοτώντας ακόμα περισσότερο τις φήμες για τον χωρισμό του.

Διαβάστε επίσης:

Τέιλορ Τζόνσον:Ποιος είναι ο 33χρονος που ίσως γίνει ο νέος Μποντ–Η 23 χρόνια μεγαλύτερη σύζυγός του

James Bond: Τι απέγιναν οι «γυναίκες του Bond»; Όλα όσα θα ήθελες να ξέρεις για την πορεία τους

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved