Hollywood

Denzel & Pauletta Washington: Τα 41 χρόνια γάμου & η αποκάλυψη για το μυστικό της ευτυχίας τους!

Ο Denzel και η Pauletta Washington αποδεικνύουν ότι η αληθινή αγάπη και ο γάμος μπορεί να διαρκέσει... 41 χρόνια!

Το λαμπερό ζευγάρι εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του Toronto International Film Festival 2024, στηρίζοντας τον γιο τους, Malcolm Washington, ο οποίος έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με την ταινία “The Piano Lesson”.

Παγκόσμια Ημέρα Γάμου: 4 ζευγάρια του Χόλιγουντ που ζουν... Happily ever after!

Μιλώντας στο PEOPLE, η Pauletta Washington μοιράστηκε το μυστικό για τον επιτυχημένο γάμο τους, λέγοντας: "Δεν υπάρχει κανένα μυστικό. Υπάρχει όμως ισχυρή σύνδεση. Δουλεύουμε γι’ αυτό. Είναι δουλειά." Η Pauletta τόνισε επίσης: "Υπάρχουν πολλές προσευχές για δύναμη για να παραμείνουμε σε μια κατάσταση συγχώρεσης και για τα δύο μέρη, το δικό μου και το δικό του. Αλλά είναι η βασική αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον."

Το love story τους ξεκίνησε το 1977, όταν γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας “Wilma”. Παρότι μίλησαν για πρώτη φορά μήνες αργότερα σε ένα πάρτι, η έλξη ήταν εμφανής. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1983 και σήμερα έχουν τέσσερα παιδιά: τον John David, την Katia και τα δίδυμα Malcolm και Olivia.

Με κάθε τους κοινή εμφάνιση, ο Denzel και η Pauletta δείχνουν πως η αφοσίωση, η αγάπη και η προσπάθεια είναι τα μυστικά πίσω από έναν πετυχημένο γάμο, εμπνέοντας όλους με την ιστορία τους.

Διαβάστε επίσης:

Κι όμως! Το Hollywood πάει Ζαγοροχώρια - Η ταινία γυρίζεται ήδη στην περιοχή

Για Όσκαρ οι πίτες της κυρα-Βαγγελιώς

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved