Χαμός σε συναυλία των Jane's Addiction επί σκηνής! Ο τραγουδιστής έριξε μπουνιά στον κιθαρίστα!
Hollywood

Χαμός σε συναυλία των Jane's Addiction επί σκηνής! Ο τραγουδιστής έριξε μπουνιά στον κιθαρίστα!

Ένα απίστευτο επεισόδιο βίωσαν οι θαυμαστές του διάσημου συγκροτήματος Jane's Addiction όταν είδαν τον τραγουδιστή Πέρι Φάρελ να ρίχνει γροθιά στον κιθαρίστα του γκρουπ, Ντέιβ Ναβάρο ο οποίος έδειξε να αντιδρά ψύχραιμα. 

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με μαρτυρίες θαυμαστών που ήταν παρόντες στη συναυλία, στο τραγούδι «Mountain Song» όταν ο Φάρελ άρχισε να φωνάζει στον Ναβάρο, των οποίων η σχέση δεν φαίνεται να είναι και στα καλύτερά της.

Αρχικά κανείς δεν έδειξε να δίνει ιδιαίτερη σημασία όμως όταν το συγκρότημα άρχισε να παίζει τη μεγάλη επιτυχία του, με τίτλο «Three Days», ο Φάρελ όχι μόνο έγινε επιθετικός αλλά τραγουδώντας πήγε προς τη μεριά του κιθαρίστα και άρχισε να του επιτίθεται, ρίχνοντάς του τελικά μία μπουνιά.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν άντρες της ασφάλειας του χώρου προκειμένου να καθησυχάσουν τον τραγουδιστή ο οποίος όμως έδειχνε να εκνευρίζεται ακόμα περισσότερο με τις αγκαλιές των σεκιουριτάδων που προσπαθούσαν να τον αφοπλίσουν.

Η συναυλία διακόπηκε, ο κιθαρίστας σχεδόν αμέτοχος αλλά και σοκαρισμένος άφησε την κιθάρα του και πήγε κοντά στους θαυμαστές του γκρουπ στην πρώτη γραμμή για να... βρει παρηγοριά. Όσο για τον Φάρελ, τελικά απομακρύνθηκε από τη σκηνή, παίρνοντας τον δρόμο για τα καμαρίνια, προκειμένου, προφανώς, να ηρεμήσει.
Δείτε το σχετικό βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved