Instagram / amywinehouse

Hollywood

Amy Winehouse: Τα ανεκπλήρωτα όνειρα & οι αποκαλύψεις από το χειρόγραφο σημείωμα πριν πεθάνει!

Στις 14 Σεπτεμβρίου, η μοναδική Amy Winehouse θα γινόταν 41 ετών, αν η ζωή της δεν είχε τελειώσει τόσο τραγικά τον Ιούλιο του 2011, όταν βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λονδίνο λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ και ναρκωτικών.

Παρά τα 12 χρόνια που πέρασαν από το θάνατό της, η μουσική της συνεχίζει να γοητεύει εκατομμύρια ακροατές σε όλο τον κόσμο.

Σαν σήμερα έφυγε η Amy Winehouse - Oι καταχρήσεις, η βουλιμία και το τραγικό τέλος

Πρόσφατα, οι γονείς της, Janis και Mitch Winehouse, μοιράστηκαν αποσπάσματα από το προσωπικό της ημερολόγιο στο βιβλίο «Amy Winehouse: In Her Words», δίνοντας στους θαυμαστές της μια πιο προσωπική ματιά στα όνειρα και τις φιλοδοξίες της. Όπως ανέφεραν: «Μετά το θάνατο της Amy, αρχίσαμε να εξετάζουμε τα γραπτά και τα σχέδιά της... και καταλάβαμε πώς, πίσω από την επαναστατική της στάση, η Amy ακολούθησε με προσήλωση το ταλέντο της».

Instagram / amywinehouse

Στις σημειώσεις της, η Amy έγραφε για τα μεγάλα όνειρά της: να ανοίξει ένα εστιατόριο, να φωτογραφηθεί από τον διάσημο φωτογράφο David LaChapelle – κάτι που πραγματοποίησε το 2007 στο βίντεο του «Tears Dry on Their Own» – και να συνεργαστεί με τη Missy Elliott και τον Timbaland. Ονειρευόταν, επίσης, να αποκτήσει μια συλλογή με πάνω από 300 ζευγάρια παπούτσια και τα «μαλλιά της Μέριλιν Μονρόε».

Το πιο συγκινητικό απόσπασμα ήταν όταν η Amy έγραψε: «Θέλω οι άνθρωποι να ακούσουν τη φωνή μου και απλώς να ξεχάσουν τα προβλήματά τους για πέντε λεπτά... Θέλω να με θυμούνται για την ύπαρξή μου». Και με τη μουσική της, αυτό ακριβώς πέτυχε!

Διαβάστε επίσης:

Έιμι Γουάινχαουζ: Τα συγκλονιστικά της λόγια λίγο πριν πεθάνει: «Δεν πίστευε ότι θα γίνει 28 χρόνων

Amy Winehouse: «Δεν θέλω να πεθάνω» - Το τελευταίο βράδυ της αδικοχαμένης τραγουδίστριας

Στο φως οι τελευταίες ώρες της Amy Winehouse σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα (photos)

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved