Hollywood

Η Demi Moore μιλά για την υγεία του Bruce Willis - «Είναι σταθερή παρά τη μάχη με την άνοια»

Η Demi Moore μίλησε για την υγεία του πρώην συζύγου της, Bruce Willis, ο οποίος παλεύει με τη άνοια, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο The Drew Barrymore Show.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο διάσημος ηθοποιός «βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση, δεδομένων των συνθηκών». Η Drew Barrymore, που συνεργάστηκε με τον Willis και τη Moore στην ταινία του 2003 Charlie’s Angels: Full Throttle, θυμήθηκε πόσο διασκεδαστική ήταν η συνεργασία τους.

Demi Moore: Οι φήμες για πλαστικές επεμβάσεις & η αλήθεια πίσω από τη νεανική της εμφάνιση!

Η οικογένεια του Bruce Willis ανακοίνωσε τον Φεβρουάριο του 2023 ότι ο ηθοποιός διαγνώστηκε με άνοια. Η Demi Moore, τα τρία τους παιδιά – Rumer, Scout και Tallulah, καθώς και η δεύτερη σύζυγός του, Emma Hemming Willis, και οι δύο κόρες τους, Mabel και Evelyn, παραμένουν στο πλευρό του γνωστού ηθοποιού, στηρίζοντας τον στις δύσκολες αυτές στιγμές.

Instagram /demimoore

Παρά το διαζύγιο τους, η Demi Moore έχει υποσχεθεί να παραμείνει δίπλα στον Willis και να στηρίζει την οικογένειά του. «Η καρδιά της πονάει βλέποντάς τον να περνάει αυτή την τρομερή ασθένεια», δήλωσε μια πηγή κοντά στη Moore. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι η Moore έχει δεσμευτεί να προσέχει τόσο τον Bruce όσο και την Emma, τη Mabel και την Evelyn. «Η Demi ξέρει ότι ο χρόνος κυλάει, γι’ αυτό τον βλέπει τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα», εξήγησε η ίδια πηγή.

Ο Bruce Willis έχει «καλές και κακές μέρες», όπως επισημαίνει πηγή κοντά στην οικογένεια. Ο ηθοποιός, που πλέον έχει «πλήρη φροντίδα» και «δεν μένει ποτέ μόνος», περνά τον περισσότερο χρόνο του στο σπίτι, με τη στήριξη των κοντινών του προσώπων.

Στις 8 Σεπτεμβρίου, ο Willis έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στο Λος Άντζελες, φορώντας ένα καπέλο και ένα ριγέ πουκάμισο, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν εκείνη την ημέρα.

Διαβάστε επίσης:

Moore-Willis: Μία συγκλονιστική ιστορία αγάπης - Από την 1η γνωριμία μέχρι την ασθένεια του ηθοποιού

Ταλούλα Γουίλις: Έτσι τίμησε τον πατέρα της, Μπρους Γουίλις σε πρόσφατη εκδήλωση

Γουίλις-Μουρ: Αν και χωρισμένοι, κοιτάζονται σαν ερωτευμένοι! Τα στιγμιότυπα από το σπίτι του σταρ

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved