Συνελήφθη στο Μανχάταν ο Πάφ Ντάντι! «Είναι αθώος» υποστηρίζουν οι δικοί του άνθρωποι
EPA/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH - ΑΠΕ ΜΠΕ
EPA/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH - ΑΠΕ ΜΠΕ
Hollywood

Συνελήφθη στο Μανχάταν ο Πάφ Ντάντι! «Είναι αθώος» υποστηρίζουν οι δικοί του άνθρωποι

Στη σύλληψη του Παφ Ντάντι προχώρησαν χθες (16/9) οι αρχές στο Μανχάταν αφού εδώ και περίπου έναν χρόνο, ο διάσημος ράπερ βρίσκεται στο μικροσκόπιο, μετά την μήνυση που κατέθεσε η πρώην σύντροφός του Κάσι, για χρόνια κακοποίησης και σεξουαλικών επιθέσεων εις βάρος της. 

Ύστερα από ενδελεχή έρευνα των αρχών, ο Παφ Ντάντι συνελήφθη σε ξενοδοχείο στο Μανχάταν εφόσον τού απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες στο Ανώτατο Δικαστήριο.

Πλουσιότερος ράπερ του κόσμου ο Παφ Ντάντι

FRANCE CANNES FILM FESTIVAL 2012

ΑΠΕ ΜΠΕ EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

Ο Marc Agnifilo, δικηγόρος του κ. Combs, είπε ότι πίστευε ότι κατηγορείται για εκβιασμό και σεξουαλική παρενόχληση. Οι νομικοί σύμβουλοι του Combs είναι απογοητευμένοι με την απόφαση να ασκηθεί δίωξη εις βάρος του και τονίζουν ότι ήταν συνεργάσιμος με την έρευνα και «μετακόμισε οικειοθελώς στη Νέα Υόρκη την περασμένη εβδομάδα προκειμένου να διευκολύνει το έργο των αρχών».

«Ο Sean ‘Diddy’ Combs είναι ένα μουσικό σύμβολο, αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, αγαπητός οικογενειάρχης και φιλάνθρωπος που πέρασε τα τελευταία 30 χρόνια χτίζοντας μια αυτοκρατορία, λατρεύοντας τα παιδιά του ενώ εργάστηκε για να ανυψώσει τη μαύρη κοινότητα», ανέφερε η συγκεκριμένη δήλωση που εξέδωσαν οι νομικοί του σύμβουλοι.

FRANCE CANNES FILM FESTIVAL 2012

ΑΠΕ ΜΠΕ EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

Ο κ. Agnifilo είπε ότι ο κ. Combs συνελήφθη από αξιωματικούς του τμήματος ερευνών Εσωτερικής Ασφάλειας περίπου στις 8:30 μ.μ. στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, το Park Hyatt New York στην 57η οδό.

Ο 54χρονος Mr. Combs, ο οποίος είναι επίσης γνωστός ως Diddy και Puff Daddy, υπήρξε ένας από τους πρωτεργάτες της hip-hop ειδικά τις δεκαετίες του 1990 και του 2000, βοηθώντας να γίνουν αστέρια ράπερ και τραγουδιστές R&B όπως οι Notorious. και Mary J. Blige.

Διαβάστε επίσης:

Σεφ κατηγορεί διάσημο ράπερ για την ανάρμοστη συμπεριφορά του: «Με παρενοχλούσε»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved