Blake Lively: Οι αντιδράσεις για την ταινία «Τελειώνει με εμάς» & το μήνυμα σε όσους την έκριναν!

Instagram / blakelively

Hollywood

Blake Lively: Οι αντιδράσεις για την ταινία «Τελειώνει με εμάς» & το μήνυμα σε όσους την έκριναν!

Η ταινία «Τελειώνει με εμάς» έχει γίνει το απόλυτο talk of the town, όχι μόνο για το περιεχόμενό της, αλλά και για το έντονο παρασκήνιο που τη συνοδεύει.

Η Blake Lively, πρωταγωνίστρια της ταινίας, βρέθηκε στο στόχαστρο κριτικής, καθώς πολλοί υποστήριξαν ότι δεν έδωσε τη δέουσα προσοχή στο σοβαρό θέμα της ενδοοικογενειακής βίας, ενώ προωθούσε παράλληλα τη δική της σειρά προϊόντων μαλλιών στις συνεντεύξεις της.

Η Μπλέικ Λάιβλι αποκαλύπτει γωνιές από το πολυτελές διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη!

Photo-shared-by-Blake-Lively-on-August-03-2024-tagging-@chanelofficial-and-@blakebrownbeauty.-May-be-an-image-of-1-person..jpg

Κι ενώ οι φήμες οργιάζουν για την ψυχρή σχέση της Lively με τον σκηνοθέτη και συμπρωταγωνιστή της, Justin Baldoni, εκείνη επέλεξε να απαντήσει με έναν διακριτικό αλλά ουσιαστικό τρόπο. Η Blake ανέβασε στο Instagram έναν σύνδεσμο για γραμμή βοήθειας για θύματα ενδοοικογενειακής βίας, συνοδευόμενο από το μήνυμα: «Μία στις τέσσερις γυναίκες 18 ετών και άνω στις ΗΠΑ έχει υπάρξει θύμα σοβαρής σωματικής βίας από έναν ερωτικό σύντροφο στη ζωή της. Η ενδοοικογενειακή βία επηρεάζει όλα τα φύλα και πάνω από 12 εκατομμύρια άτομα κάθε χρόνο στις ΗΠΑ. Όλοι αξίζουν σχέσεις χωρίς ενδοοικογενειακή βία».

Photo-shared-by-Blake-Lively-on-August-03-2024-tagging-@jennifer_yepez-@lorraineschwartz-@ofirajewelz-@elaineoffers-@chanelofficial-and-@blakebrownbeauty.-May-be-a-closeup-of-1-person-and-makeup..jpg

Instagram / blakelively

Ο συμπρωταγωνιστής της, Brandon Sklenar, έσπευσε να την υποστηρίξει, γράφοντας: «Το να δαιμονοποιούμε τις γυναίκες που έδωσαν την καρδιά και την ψυχή τους στη δημιουργία αυτής της ταινίας επειδή πιστεύουν βαθιά στο μήνυμά της φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα και λειτουργεί ως αντιπερισπασμός για το αληθινό θέμα της».

Photo-by-Blake-Lively-on-July-27-2024.-May-be-an-image-of-1-person-coneflower-and-text..jpg

Instagram / blakelively

Παρά τις αντιδράσεις και τα κουτσομπολιά, η ταινία κάνει θραύση με εισπράξεις άνω των 300 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ ο Baldoni έχει ήδη πάρει τα δικαιώματα για τη συνέχεια, «It Starts With Us».

Διαβάστε επίσης:

Γέννησε η Μπλέικ Λάιβλι! Μπαμπάς για 4η φορά ο Ράιαν Ρέινολντς - Έτσι αποκάλυψαν το ευχάριστο νέο

Met Gala: Η στιγμή που ο Ryan Reynolds έμεινε κάγκελο βλέποντας το φόρεμα της συζύγου του να αλλάζει

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε πασίγνωστη ηθοποιός – Έφυγε από τη ζωή ο διάσημος μπαμπάς της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved