Barbara Eden: Τα μυστικά της για να παραμένει fit στα 93 και η λατρεία της για τα γλυκά!
Hollywood

Barbara Eden: Τα μυστικά της για να παραμένει fit στα 93 και η λατρεία της για τα γλυκά!

Η Barbara Eden, η εμβληματική «Τζίνι» της σειράς «Η Τζίνι και το τζίνι», στα 93 της χρόνια εξακολουθεί να εντυπωσιάζει με την ενέργειά της.

Σε συνέντευξή της στο Fox News, μοιράστηκε τα μυστικά της για να παραμένει fit και υγιής, ακόμα και μετά την πανδημία, η οποία άλλαξε τις συνήθειες της γυμναστικής της.

Kathy Bates: Ο τελευταίος της χορός στο Χόλιγουντ – Αποσύρεται μετά από πέντε δεκαετίες

«Συνήθιζα να γυμνάζομαι συνέχεια», αποκάλυψε. «Έκανα spinning και βάρη με προπονητή, αλλά με τον covid σταμάτησα τις βαριές προπονήσεις. Τώρα έχω ένα στατικό ποδήλατο και σηκώνω πέντε κιλά. Χρησιμοποιώ πολύ ελαφριά βάρη, που είναι καλά για τα οστά», είπε.

Η ηθοποιός δεν σταματά να περπατά καθημερινά. «Αν μπορείς να περπατάς γρήγορα, αυτό είναι καλό για σένα. Είναι καλύτερο από το τρέξιμο και βοηθάει στα γόνατα και τους αστραγάλους», εξήγησε.

Σχετικά με τη διατροφή της, η Eden ακολουθεί το μάντρα της μητέρας της: «όλα με μέτρο». Η ίδια ανέφερε: «Ήμουν τυχερή που οι γονείς μου είχαν συνείδηση να τρώνε υγιεινά. Έτσι μεγάλωσα κι εγώ».

Παρόλα αυτά, η Barbara έχει αδυναμία στα γλυκά: «Μου αρέσουν τα γλυκά. Η lemon pie είναι η αδυναμία μου, ενώ λατρεύω το angel cake με γλάσο λεμονιού. Και φυσικά, τις σοκολάτες!»

Η καριέρα της Barbara Eden απογειώθηκε με τον ρόλο της «Τζίνι» στη δεκαετία του 1960, ενώ πρωταγωνίστησε σε πάνω από 25 ταινίες και 19 τηλεοπτικές σειρές. Το 1988 απέκτησε το δικό της αστέρι στο Hollywood Walk of Fame και το 2011 έγραψε τη βιογραφία της «Jeannie Out of the Bottle».

Διαβάστε επίσης:

8 σειρές που αξίζει να δεις αν λατρεύεις το «Emily in Paris»

11 locations του Emily in Paris που μπορείς να επισκεφθείς

Άσλεϊ Παρκ - Η Μίντι από το Emily in Paris έχει ζήσει το δικό της δράμα - Λευχαιμία και σηπτικό σοκ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved