Instagram / theannadelvey

Hollywood

Dancing With The Stars: Χόρεψε καταδικασμένη απατεώνας - Η εμφάνιση με το «βραχιολάκι επιτήρησης»

Η Άννα Ντέλβεϊ, η διάσημη «ψεύτικη κληρονόμος», επιστρέφει και πάλι στα φώτα της δημοσιότητας!

Αυτή τη φορά, τα media ασχολούνται μαζί της όχι για τις απάτες της, αλλά για τη συμμετοχή της στο "Dancing With The Stars"!

Άσλεϊ Παρκ - Η Μίντι από το Emily in Paris έχει ζήσει το δικό της δράμα - Λευχαιμία και σηπτικό σοκ

Instagram / theannadelvey

Η 33χρονη, που μας συστήθηκε ως Anna Sorokin, χόρεψε με τον Έζρα Σόσα, φορώντας το ειδικό βραχιολάκι της, το οποίο έχει διακοσμήσει με στρας για να ταιριάζει στο glam στυλ της.

Αν και έχει καταδικαστεί για κλοπές και απάτες και βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό από το 2022, η Άννα Ντέλβεϊ δεν φαίνεται να πτοείται. Όταν ρωτήθηκε αν την ενδιαφέρει η νίκη, απάντησε με χιούμορ: «Πραγματικά καθόλου, δεν ξέρω», δείχνοντας ότι περισσότερο ενδιαφέρεται για τη δημοσιότητα παρά για το τρόπαιο!

Instagram / theannadelvey

Η πολυάσχολη ζωή της συνεχίζεται, καθώς έχει ανακοινώσει μια σειρά από projects, όπως μια έκθεση τέχνης και ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της μετά τη φυλακή. Επίσης, έχει ξεκινήσει το δικό της πρακτορείο δημοσίων σχέσεων μόδας, το OutLaw Agency. Και φυσικά, έχει επιστρέψει και στα social media, ανεβάζοντας εντυπωσιακές αναρτήσεις!

Instagram / theannadelvey

Η Άννα Ντέλβεϊ ξέρει πώς να τραβάει τα βλέμματα, και η συμμετοχή της στο "Dancing With The Stars" είναι μόνο η αρχή! Με την ιστορία της να έχει γίνει γνωστή μέσα από τη σειρά "Inventing Anna", αναμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τι άλλο έχει ετοιμάσει!

Instagram / theannadelvey

Διαβάστε επίσης:

Emily in Paris 4: Αυτά είναι τα looks των πρωταγωνιστών που θα λατρέψεις στη νέα σεζόν!

8 σειρές που αξίζει να δεις αν λατρεύεις το «Emily in Paris»

11 locations του Emily in Paris που μπορείς να επισκεφθείς

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved