Alain Delon: Συγκινούν οι αναρτήσεις των παιδιών του - «Ο Delon δεν είναι νεκρός, είναι αιώνιος»
(c)2017 Lucian Nuta Photography
Hollywood

Alain Delon: Συγκινούν οι αναρτήσεις των παιδιών του - «Ο Delon δεν είναι νεκρός, είναι αιώνιος»

Στις 18 Αυγούστου, ο κόσμος του κινηματογράφου θρήνησε τον Alain Delon, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο γοητευτικός ηθοποιός είχε καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές εκατομμυρίων με τη μοναδική του παρουσία και το ταλέντο του.

«Βόμβα» για τον Alain Delon – Ξεσπά η τελευταία του σύντροφος για τα παιδιά του

Alain Delon - 72nd Cannes Film Festival

Σχεδόν έναν μήνα μετά τον θάνατό του, τα τρία παιδιά του, η Annouchka, ο Alain Fabien και ο Anthony, μοιράστηκαν συγκινητικές αναρτήσεις στα social media για να τιμήσουν τη μνήμη του.

«Σε λίγες ώρες, ένας μήνας χωρίς εσένα. Και αυτό με αγχώνει.

Ένας μήνας χωρίς τις στιγμές μας. Χωρίς το χέρι μου στο δικό σου. Και αυτό μέχρι το τέλος… Ένας μήνας που θα λείπεις στον εγγονό σου. Με ρωτά: "Σου λείπει ο μπαμπάς; Δεν μπορείς πια να του μιλήσεις, να του χαϊδέψεις το χέρι ή να τον φιλήσεις; Δεν πειράζει, μαμά, κοίτα, εδώ είναι η φωτογραφία του. Εδώ και ένα μήνα, κάθε μέρα γύρω στο μεσημέρι, θέλω αντανακλαστικά να σου τηλεφωνήσω. Όπως κάθε μέρα εδώ και πολύ καιρό. Αλλά αυτό ήταν πριν… (θα) σε αγαπώ όλη μου τη ζωή… όλη μου τη ζωή θα μου λείπεις…

Σε όλη μου τη ζωή θα μου λείπουν οι άντρες του δικού σου διαμετρήματος. Οι αληθινοί. Αυτοί που λένε αυτό που εννοούν και εννοούν αυτό που λένε. Σκέφτονται αυτό που λένε. Να κάνουν αυτό που λένε και να λένε αυτό που κάνουν. Αυτοί που κάνουν τις σωστές επιλογές και κρατούν τις υποσχέσεις τους. Σαν κι εσένα. Πιστοί. Ακόμα κι αν δεν σου αρέσει. Εσύ, ο πρώτος άντρας στη ζωή μου, που μου έμαθε τα πάντα. Που θα με διδάξεις ξανά. Που θα ζεις για πολύ καιρό ακόμη.

Όπως το έθεσα τόσο εύγλωττα στις 18 Αυγούστου: "Ο Delon δεν είναι νεκρός. Έχει γίνει αιώνιος», έγραψε η Annouchka για τον Alain Delon.

https://www.instagram.com/p/DABeJFONcgy/

Ο Alain Fabien δήλωσε με θλίψη: «Ένας μήνας... Μας λείπεις μπαμπά», συνοδεύοντας την ανάρτησή του με φωτογραφίες τους.

https://www.instagram.com/p/DADipNUOvKc/

Ο Anthony, γνωστός για την αγάπη του προς τα ζώα, δημοσίευσε μια εικόνα του πατέρα του με ένα γατάκι και έγραψε: «Είναι τόσο εσύ. Ένας μήνας ήδη».

therealanthonydelon_1726637473_3459608338438946615_1750085621.jpg

Εκτός από τα τρία αυτά παιδιά, ο Alain Delon είχε αποκτήσει το 1962 και έναν ακόμη γιο, τον Christian Aaron Boulogne, γνωστό ως Ari. Η μητέρα του, η γερμανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια Nico Boulogne, υποστήριξε ότι ο Alain Delon δεν τον αναγνώρισε ποτέ ως παιδί του.

Διαβάστε επίσης:

Αλέν Ντελόν: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία – Εικόνες από το τελευταίο «αντίο»

Αλέν Ντελόν: Κατακραυγή για την επιθυμία του να θανατωθεί ο σκύλος του ώστε να ταφούν αγκαλιά

Αλέν Ντελόν: Το τελευταίο μήνυμα του - Αυτό που ήθελε να γράψουν τα ΜΜΕ όταν πεθάνει!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved