Τζούλια & Έρικ Ρόμπερτς: Από τις εντάσεις στη συμφιλίωση; - Όσα αποκαλύφθηκαν για τη σχέση τους!

Instagram / ericrobertsactor & juliaroberts

Hollywood

Τζούλια & Έρικ Ρόμπερτς: Από τις εντάσεις στη συμφιλίωση; - Όσα αποκαλύφθηκαν για τη σχέση τους!

Η σχέση της Τζούλια Ρόμπερτς με τον μεγαλύτερο αδερφό της, Έρικ Ρόμπερτς, δεν ήταν πάντα ρόδινη.

Αν και σήμερα το χάσμα ανάμεσά τους έχει γεφυρωθεί, τα προηγούμενα χρόνια οι φήμες περί διαμάχης ανάμεσα τους δεν έλειψαν.

Rupert Everett: Από τη Julia Roberts στο My Best Friend’s Wedding, στο Emily in Paris!

eric-roberts.jpg

Instagram / ericrobertsactor

Ο Έρικ, σε συνέντευξή του το 2022 στο podcast "Behind The Velvet Rope", δήλωσε: «Η Τζούλια κι εγώ πάντα ήμασταν καλά. Κάποια στιγμή σε μια συνέντευξη για μία από τις ταινίες μου, ρωτούσαν συνεχώς για την Τζούλια. Και είπα: ‘Συγγνώμη, μπορούμε να μιλήσουμε για μένα;’». Αυτή η δήλωση, ωστόσο, έδωσε πάτημα για φήμες περί διαμάχης.

c111777a-Julia-Roberts-2.jpg

Το 2018, οι εντάσεις κορυφώθηκαν όταν ο Έρικ ισχυρίστηκε: «Αν δεν ήμουν εγώ, δεν θα υπήρχε ούτε η Τζούλια ούτε η Έμα ως διάσημες ηθοποιοί», προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων. Στο βιβλίο του Runaway Train, που κυκλοφόρησε το 2024, ζήτησε δημόσια συγγνώμη: «Τώρα, ένα από τα πράγματα για τα οποία θέλω να απολογηθώ σε αυτό το βιβλίο είναι ότι είπα δημόσια, περισσότερες από μία φορές, ‘Αν δεν ήμουν εγώ, δεν θα υπήρχε η Τζούλια Ρόμπερτς’. Αυτό δεν είναι μόνο ατυχές, είναι και αναληθές». Συνεχίζοντας, ανέφερε: «Ελπίζω η Τζούλια να δεχτεί αυτή τη δημόσια συγγνώμη. Ήταν μια ανόητη δήλωση που έγινε από υπερηφάνεια».

1675196901277-207827696-julia-roberts.jpg

Παρά τις παρεξηγήσεις, τα αδέρφια κατάφεραν να συμφιλιωθούν, με την Τζούλια να τον προσκαλεί στο μαιευτήριο όταν γέννησε τα δίδυμά της το 2004. «Με πλημμύρισε αγάπη όταν μπήκα στο δωμάτιό τους», θυμάται ο Έρικ. Από τότε, τα δύο αδέρφια διατηρούν επικοινωνία και περνούν μαζί οικογενειακές στιγμές.

Η σχέση τους, αν και ταραχώδης, δείχνει να έχει αποκατασταθεί, με τον Έρικ να εκφράζει την ειλικρινή του συγγνώμη σε κάθε ευκαιρία και να επιδιώκει να αφήσει πίσω του τις παλιές εντάσεις.

Διαβάστε επίσης:

Τζούλια Ρόμπερτς: Γιατί έχει απαγορεύσει στον αδερφό της να μιλά δημόσια για εκείνη;

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Τζούλια Ρόμπερτς

Love is in the air! 9+1 celebs που παντρεύτηκαν κοινούς θνητούς

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved