Ο τηλεοπτικός Τσάντλερ με το φιλαράκι του, Τζο

ΑΠΕ ΜΠΕ
Hollywood

Ματ Λε Μπλανκ: Μετά τον χαμό του Μάθιου Πέρι έχει απομονωθεί & τα «Φιλαράκια» ανησυχούν για εκείνον

Οι φίλοι και συμπρωταγωνιστές του Ματ Λε Μπλανκ από τη θρυλική σειρά «Τα Φιλαράκια» ανησυχούν έντονα για εκείνον, καθώς πλησιάζει η επέτειος του θανάτου του αγαπημένου τους Μάθιου Πέρι.

Από τον τραγικό χαμό του Μάθιου Πέρι τον Οκτώβριο του 2023, ο Ματ Λε Μπλανκ έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, κάνει σπάνιες εμφανίσεις, ενώ φαίνεται πως περνάει μια δύσκολη περίοδο πένθους.

Μάθιου Πέρι: Έτσι περιέγραφε την κεταμίνη-«Σα να σε χτυπάνε με ένα τεράστιο φτυάρι χαράς στο κεφάλι»

Κάποια από τα Φιλαράκια σε τηλεοπτικά βραβεία πριν από χρόνια

ΑΠΕ ΜΠΕ

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα από το TMZ και δείχνουν τον ηθοποιό με μια ατημέλητη εμφάνιση στο Λος Άντζελες έχουν προκαλέσει ανησυχία στους φίλους του. Σύμφωνα με πηγή του In Touch Weekly, «η ατημέλητη εμφάνισή του ανησύχησε τους συμπρωταγωνιστές του». Ωστόσο, η ίδια πηγή ξεκαθάρισε: «Κανείς δεν τον κατηγορεί για οτιδήποτε δυσάρεστο στον τρόπο ζωής του. Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο».

Αυτό που τους προβληματίζει περισσότερο είναι η απομόνωσή του. «Η Τζεν και ολόκληρη η παρέα ανησυχούν γιατί είναι τόσο απομονωμένος και δεν ακούν νέα του για μεγάλα χρονικά διαστήματα», ανέφερε η πηγή. Παρά το γεγονός ότι έχουν έρθει σε επαφή μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, φαίνεται πως ο Ματ Λε Μπλανκ έχει απομονωθεί εντελώς, κάνοντας μόνο τις δικές του δραστηριότητας και αποφεύγοντας κάθε κοινωνικοποίηση.

Οι φίλοι του ελπίζουν να τον βοηθήσουν να βγει από αυτή την κατάσταση και να ξαναβρεί τη χαρά που πάντα χαρακτήριζε τον αγαπημένο μας «Τζόι».

Διαβάστε επίσης:

Μάθιου Πέρι: Σοκάρουν τα στοιχεία για 2 celebrities που είχαν τον ίδιο ακριβώς εθισμό στην κεταμίνη

Άνοιξε η διαθήκη του Μάθιου Πέρι - Πού αφήνει το καταπίστευμα του ενός εκατομμυρίου ευρώ;

Βραβεία Emmy: Έτσι τίμησαν τη μνήμη του Μάθιου Πέρι - Το συγκινητικό βίντεο

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved