Έφυγε από τη ζωή η Maggie Smith - Η ανακοίνωση της οικογένειας
Hollywood

Έφυγε από τη ζωή η Maggie Smith - Η ανακοίνωση της οικογένειας

Πέθανε η ηθοποιός Maggie Smith, γνωστή για τις ταινίες Harry Potter και Downton Abbey, σε ηλικία 89 ετών, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά της.

Θρύλος της βρετανικής σκηνής και οθόνης, κέρδισε δύο Όσκαρ κατά τη διάρκεια της καριέρας της - για το The Prime of Miss Jean Brodie το 1970 και το California Suite το 1979.

Στη διάρκεια της καριέρας της έλαβε οκτώ βραβεία Bafta.

Η δήλωση από τους γιους της Τόμπι Στίβενς και Κρις Λάρκιν ανέφερε: «Με μεγάλη λύπη πρέπει να ανακοινώσουμε τον θάνατο της Maggie Smith.

Πέθανε ειρηνικά στο νοσοκομείο νωρίς σήμερα το πρωί, Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου. Ήταν μαζί με φίλους και την οικογένεια στο τέλος. Αφήνει δύο γιους και πέντε στοργικά εγγόνια που είναι συντετριμμένοι από την απώλεια της εξαιρετικής μητέρας και γιαγιάς.

Θα θέλαμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία για να ευχαριστήσουμε το υπέροχο προσωπικό του Νοσοκομείου Chelsea and Westminster για τη φροντίδα και την αμέριστη καλοσύνη τους κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών της.

Σας ευχαριστούμε για όλα τα ευγενικά μηνύματα και την υποστήριξή σας και σας ζητάμε να σεβαστείτε το απόρρητό μας αυτή τη στιγμή...»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved