Hollywood

John Amos: Έφυγε από τη ζωή ο πρωταγωνιστής των σειρών «Good Times» & «Two and a Half Men»

Ο John Amos, ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον πατριάρχη της οικογένειας στην επιτυχημένη κωμική σειρά «Good Times» έφυγε από τη ζωή στα 84 του χρόνια, σύμφωνα με την  δημοσιογράφο του Belinda Foster...

Ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοήο στο Λος Άντζελες από φυσικά αίτια στις 21 Αυγούστου. Μοιράστηκε επίσης μια δήλωση από τον γιο του Amos, Kelly Christopher Amos, μέσω email. «Με ειλικρινή λύπη μοιράζομαι μαζί σας ότι ο πατέρας μου απεβίωσε», ανέφερε η δήλωση. «Ήταν ένας άνθρωπος με την πιο ευγενική καρδιά και χρυσή καρδιά… και τον αγαπούσαν σε όλο τον κόσμο. Πολλοί θαυμαστές τον θεωρούν τηλεοπτικό πατέρα τους. Έζησε μια καλή ζωή. Η κληρονομιά του θα παραμείνει ζωντανή στα εξαιρετικά έργα του στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο ως ηθοποιός».

Γεννημένος και μεγαλωμένος στο East Orange του New Jersey, ο Amos ασχολήθηκε σε νεαρή ηλικία με τον αθλητισμό αφού ερωτεύτηκε το Αμερικανικό ποδόσφαιρο και μάλιστα έπαιζε στην ομάδα του Πανεπιστημίου του Κολοράντο. Έκανε καριέρα ως ποδοσφαιριστής στις ομάδες Kansas City Chiefs, τους Denver Broncos και τους British Columbia Lions της καναδικής Football League.

«Το μόνο που ήθελα να κάνω σε όλη μου τη ζωή ήταν να παίξω επαγγελματικό ποδόσφαιρο», είχε παραδεχτεί παλιότερα ο Άμος. «Σκέφτηκα ότι αυτός θα ήταν ο καλύτερος τρόπος για μένα να ξεφύγω από τα οικονομικά στρώματα στα οποία φαινόταν να είμαστε εγκλωβισμένοι».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved