Diddy: Σοκάρει η νέα καταγγελία-«Ημουν αναίσθητη από την κεταμίνη που μου έδωσε και με άφησε έγκυο»
Hollywood

Diddy: Σοκάρει η νέα καταγγελία-«Ημουν αναίσθητη από την κεταμίνη που μου έδωσε και με άφησε έγκυο»

Αντιμέτωπος με μία ακόμη σοκαριστική καταγγελία είναι ο Sean “Diddy” Combs καθώς μία άλλη γυναίκα έρχεται να ισχυριστεί ότι πριν από 2 χρόνια τη βίασε και την άφησε έγκυο ενώ ήταν αναίσθητη.

Το θύμα αποκάλυψε ότι απέβαλε και υπέστη σοβαρό ψυχικό τραύμα. Η αποτρόπαια πράξη συνέβη αφού ο Combs την πίεσε να χρησιμοποιήσει κεταμίνη και άλλες ουσίες.

Οι κατηγορίες αυτές περιλαμβάνονται στη μήνυση που κατατέθηκε την Παρασκευή στη Νέα Υόρκη από μια γυναίκα με το ψευδώνυμο Jane Doe και δημοσιοποιήθηκαν πρώτα από την εφημερίδα The Independent.

Συνελήφθη στο Μανχάταν ο Πάφ Ντάντι! «Είναι αθώος» υποστηρίζουν οι δικοί του άνθρωποι

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο εξωτερικό το 2020 και στη συνέχεια ο μουσικός άρχισε να στέλνει συνεργάτες στο σπίτι της, οι οποίοι τη μετέφεραν για να τον συναντήσει στις κατοικίες του στο Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη και το Μαϊάμι.

Η γυναίκα ανέφερε ότι ένιωθε ιδιαίτερα πιεσμένη να ενδώσει στις απαιτήσεις του, καθώς οι συνεργάτες του την πίεζαν και κατ’ ιδίαν.

«Σε ορισμένες περιπτώσεις, η Jane Doe αναγκάστηκε να δει τον κατηγορούμενο Combs να χαστουκίζει και να κακοποιεί άλλες γυναίκες», αναφέρεται στη μήνυση.

Η ίδια τόνισε ακόμη ότι ξύπνησε ένα πρωί στην έπαυλη του Diddy στο Μαϊάμι και συνειδητοποίησε ότι είχε υποστεί σωματικά τραύματα. Αυτά περιλάμβαναν μελανιές στο σώμα και ένα σημάδι δαγκώματος στη φτέρνα του ποδιού της.

Οι συγκεκριμένοι τραυματισμοί φέρεται να συνέβησαν το 2022.

Συνελήφθη πασίγνωστος τραγουδιστής επειδή επιτέθηκε με... βαράκι στον προπονητή του γιου του

Ποιος είπε: «Τα οπίσθια της Jennifer Lopez είναι έργο τέχνης»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved