Clooney: Περιπέτειες σε στοιχειωμένη έπαυλη στη λίμνη Κόμο-Το στοίχημα που δεν κέρδισε o Brad Pitt!

Clooney - Pitt

labiennale
Hollywood

Clooney: Περιπέτειες σε στοιχειωμένη έπαυλη στη λίμνη Κόμο-Το στοίχημα που δεν κέρδισε o Brad Pitt!

Το 2004, ο Steven Soderbergh επέστρεψε δυναμικά με τη "Συμμορία των 12", τη δεύτερη ταινία του Ocean’s franchise, φέρνοντας μαζί του ένα από τα πιο λαμπερά cast του Χόλιγουντ.

Ο George Clooney, ο Brad Pitt και ο Matt Damon δημιούργησαν ένα τρίο που, πέρα από τη χημεία στην οθόνη, ανέπτυξε ισχυρές φιλίες και απίστευτες ιστορίες πίσω από τις κάμερες.

Κλούνει: Διαψεύδει ότι πληρωθήκαν με τον Πιτ 35 εκ. ο καθένας για τη νέα τους ταινία «Wolfs»

george-clooney.jpg

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στην Ιταλία, στη μαγευτική λίμνη Κόμο, όπου η βίλα του Clooney έγινε το σκηνικό για την ταινία, δεν έλειψαν τα πειράγματα και οι φάρσες. Ο Clooney, γνωστός για τις πλακίτσες του, άρχισε να αφηγείται μια «τρομακτική» ιστορία για μια εγκαταλελειμμένη έπαυλη απέναντι από τη λίμνη, την οποία χαρακτήρισε στοιχειωμένη. Δεν πέρασε πολύς καιρός και ο Clooney, μαζί με τον Pitt και τον Damon, αποφάσισαν να εξερευνήσουν το "στοιχειωμένο" σπίτι με μια βάρκα. Όμως, μόλις έφτασαν εκεί, βρήκαν ένα τρομακτικό άγαλμα που τους έκανε να το βάλουν στα πόδια.

Η ιστορία συνεχίστηκε με ένα στοίχημα: ο Clooney προσέφερε 10.000 δολάρια στον Pitt αν μπορούσε να περάσει μια νύχτα στην έπαυλη με μόνο ένα κερί, σπίρτα και ένα μπουκάλι κρασί. Παρά την αυτοπεποίθηση του Pitt, η «ανατριχιαστική» ατμόσφαιρα τον έκανε να παρατήσει γρήγορα την πρόκληση και να ζητήσει να επιστρέψει πίσω στη βίλα του Clooney.

Αυτές οι ιστορίες δείχνουν πως η χημεία που βλέπουμε στην οθόνη δεν είναι τυχαία, αφού οι πρωταγωνιστές της ταινίας έχουν περάσει μοναδικές στιγμές μαζί, γεμάτες γέλια και περιπέτεια ακόμα και πίσω από τις κάμερες.

Διαβάστε επίσης:

Τζoρτζ Κλούνεϊ: Η αντίδρασή του όταν φωτογράφος έπεσε μπροστά του στο κόκκινο χαλί

Κλούνει και Πιτ στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας - Με τη νέα του σύντροφο ο Μπραντ

George Clooney: Το νέο επαγγελματικό βήμα που κανείς δεν περίμενε!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved