Don Johnson: Στα 74 παραμένει ο γοητευτικός του Hollywood & μας αποκαλύπτει το μυστικό του!

Instagram / donjohnson

Hollywood

Don Johnson: Στα 74 παραμένει ο γοητευτικός του Hollywood & μας αποκαλύπτει το μυστικό του!

Ο Don Johnson συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την ακαταμάχητη γοητεία του, ακόμη και 40 χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση στη θρυλική σειρά Miami Vice.

Στα 74 του χρόνια, ο ηθοποιός εξακολουθεί να διαπρέπει, πρωταγωνιστώντας σε δύο μεγάλα πρότζεκτ: την ταινία του Netflix Rebel Ridge και τη νέα σειρά του Hulu Doctor Odyssey.

Don Johnson: Το απίστευτο σχόλιο για τη σχέση της κόρης του, Dakota με τον Chris Martin

donjohnson.jpg

Instagram / donjohnson

Παρά την ηλικία του, ο Johnson δείχνει πιο ακμαίος από ποτέ και μοιράζεται το μυστικό του για τη νεανική του εμφάνιση. «Να παντρευτείς τον σωστό άνθρωπο. Ένας κακός γάμος σε γερνά!» είπε αστειευόμενος σε συνέντευξή του στο PEOPLE, αναφερόμενος στον ευτυχισμένο γάμο του με την Kelley Phleger, με την οποία είναι παντρεμένος από το 1999. Όσον αφορά τη φυσική του κατάσταση, ο Johnson αστειεύεται λέγοντας: «Πρέπει να γυμνάζεσαι πολύ. Πώς νομίζετε ότι απέκτησα έξι παιδιά; Απ' όσο ξέρω, τουλάχιστον!»

donjohnson-(2).jpg

Instagram / donjohnson

Στη δεκαετία του '80, ο Johnson έγινε σύμβολο του στιλ, καθώς τα παστέλ κοστούμια και τα loafers χωρίς κάλτσες που φορούσε στο Miami Vice έγιναν trend. Σήμερα, όμως, παραδέχεται ότι δεν ενδιαφέρεται πια τόσο για τα ρούχα ή την εικόνα του. «Είμαι απλά χαρούμενος που είμαι ακόμα στο μενού», λέει χαμογελώντας.

donjohnson-(3).jpg

Instagram / donjohnson

Μετά το τέλος του Miami Vice το 1989, ο ηθοποιός πέρασε και δύσκολες φάσεις. «Έκανα κοιλιές στην καριέρα μου όπου δεν ήμουν σίγουρος ότι θα έβρισκα ποτέ ξανά δουλειά», παραδέχτηκε. Ωστόσο, αντιμετωπίζει αυτές τις ανατροπές με χιούμορ, εξηγώντας πως «Πάντα έλεγα ότι περνάς από αυτά τα στάδια ως ηθοποιός: Ποιος είναι ο Don Johnson; Μετά, φέρτε μου τον Don Johnson! Μετά, φέρτε μου έναν τύπο Don Johnson! Μετά, φέρτε μου έναν νεότερο Don Johnson! Και τελικά επιστρέφεις πάλι στο: Ποιος είναι ο Don Johnson;»

Παρά τις προκλήσεις, ο Don Johnson συνεχίζει να απολαμβάνει τη ζωή και την καριέρα του, παραμένοντας ενεργός και δημοφιλής στο Χόλιγουντ.

Διαβάστε επίσης:

Ο γιος του William Baldwin έσπασε το παράθυρο του Don Johnson!

Δεν πάει το μυαλό σας ποιος είναι ο διάσημος ηθοποιός της φωτογραφίας!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved