Hollywood

Kate Winslet: Η νέα αποκάλυψη για τον Τιτανικό - «Ο DiCaprio έχει πάθει μετατραυματικό στρες»

Η Kate Winslet μίλησε με χιούμορ για την περιβόητη σκηνή με την πόρτα στον Τιτανικό σε μια πρόσφατη εκδήλωση στη Νέα Υόρκη.

Αντί να απαντήσει στο ερώτημα για το αν ο Leonardo DiCaprio θα μπορούσε να χωρέσει πάνω στην πόρτα για να σωθεί, αποκάλυψε κάτι διαφορετικό: «Ήταν ένα αρκετά αμήχανο σκηνικό... γιατί το νερό ήταν στο ύψος της μέσης εκείνη τη στιγμή», ανέφερε η Winslet, προσθέτοντας πως μπορούσε εύκολα να βγαίνει από τη δεξαμενή για να πάει στην τουαλέτα.

Μπέρναρντ Χιλ: Έφυγε από τη ζωή στα 79 του χρόνια ο κινηματογραφικός καπετάνιος του Τιτανικού

«Οπότε, πρώτα απ’ όλα, ρωτούσα συχνά: “Μπορώ να πάω τουαλέτα;” Και μετά σηκώνομαι, κατεβαίνω από την πόρτα, περπατάω μέχρι την άκρη της δεξαμενής, περίπου 20 μέτρα μακριά».

Η Winslet δεν παρέλειψε να αστειευτεί για τις αμέτρητες ερωτήσεις που δέχεται ο Leonardo DiCaprio για τη σκηνή, λέγοντας: «Ο Leo έχει μάλλον πάθει μετατραυματικό στρες από αυτήν την ερώτηση». Αστειεύτηκε επίσης ότι «ο James Cameron θα μου τηλεφωνήσει για να με επιπλήξει επειδή αποκαλύπτω τα μυστικά της ταινίας».

Η Winslet μοιράστηκε ότι η πρώτη φορά που είδε τον Τιτανικό ήταν στα κρυφά, καθώς παρακολούθησε την ταινία με φίλους σε έναν κινηματογράφο. «Όταν έκανε πρεμιέρα στο Λονδίνο, ήμουν πολύ αδιάθετη. Είχα τροφική δηλητηρίαση και βρισκόμουν στο νοσοκομείο», εξήγησε.

Διαβάστε επίσης:

Πουλήθηκε η εμβληματική πόρτα του Τιτανικού - Το αστρονομικό ποσό που συγκέντρωσε

Winslet: Η αποκάλυψη για τον Τιτανικό 25 χρόνια μετά! Το body shaming & το ξέσπασμα: «Είναι απαίσιο»

Τιτανικός: Η αληθινή ιστορία του Τζακ που έπαιξε ο Ντι Κάπριο

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved