Ραγίζει καρδιές η Madonna για τον αδελφό της: «Έκανα ό,τι μπορούσα για να τον κρατήσω ζωντανό»
Hollywood

Ραγίζει καρδιές η Madonna για τον αδελφό της: «Έκανα ό,τι μπορούσα για να τον κρατήσω ζωντανό»

Έφυγε από τη ζωή ο μικρότερος αδελφός της Madonna, Christopher Ciccone σε ηλικία 63 ετών, έπειτα από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Τα δύο αδέλφια ήρθαν σε ρήξη το 2008 με αφορμή το βιβλίο-βόμβα «Life with My Sister Madonna» που έγραψε ο ίδιος. Ο Christopher πέθανε μόλις 2 εβδομάδες από τον θάνατο της μητριάς τους, Joan Clare Ciccone, στις 24 Σεπτεμβρίου.

MADONNA_BROTHER_ARTHRO2.jpg

Η Madonna μοιράστηκε της σκέψεις της για τον χαμό του και ανέβασε μερικε΄ς φωτογραφίες τις οποίες συνόδευσε:

«Ο αδελφός μου Christopher έφυγε. Είναι δύσκολο να εξηγήσουμε τον δεσμό μας
Αλλά αναπτύχθηκε από την κατανόηση ότι ήμασταν διαφορετικοί και η κοινωνία θα μας δυσκόλευε που δεν ακολουθούσαμε το status quo. Και πάλι πήραμε ο ένας το χέρι του άλλου, και χορέψαμε μέσα στην τρέλα της Νέας Υόρκης!

Καταβροχθίσαμε Τέχνη και Μουσική σαν πεινασμένα ζώα. Χορέψαμε μαζί στη σκηνή στην αρχή της καριέρας μου και τελικά, έγινε ο δημιουργικός μου.

Ήταν ζωγράφος ποιητής και οραματιστής. Τον θαύμαζα. Είχε άψογο γούστο. Και μια κοφτερή γλώσσα, που μερικές φορές χρησιμοποιούσε εναντίον μου αλλά πάντα τον συγχωρούσα.

Τα τελευταία χρόνια δεν ήταν εύκολα! Όταν αρρώστησε ο αδερφός μου, βρήκαμε τον δρόμο μας πίσω ο ένας στον άλλον. Έκανα ό,τι μπορούσα για να τον κρατήσω ζωντανό όσο το δυνατόν περισσότερο. Για άλλη μια φορά πιαστήκαμε χέρι χέρι. Κλείσαμε τα μάτια και χορέψαμε. Μαζί. Χαίρομαι που δεν υποφέρει πια.

Δεν θα υπάρξει ποτέ κανείς σαν αυτόν.
Ξέρω ότι κάπου χορεύει...», έγραψε ανάμεσα σε άλλα η τραγουδίστρια!

https://www.instagram.com/p/DAy1hZpSqqd/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved