Hollywood

Συγκλονίζει ο Αλ Πατσίνο για τον κορονοϊό - Τι του συνέβη όση ώρα δεν είχε σφυγμό;

Ο Αλ Πατσίνο νόσησε από κορονοϊό το 2020 και αποκάλυψε τι του συνέβη όση ώρα δεν είχε σφυγμό.

«Είπαν ότι ο σφυγμός μου είχε χαθεί. Είσαι εδώ και μετά δεν είσαι εδώ. Σκέφτηκα: Ουάου, δεν έχεις καν αναμνήσεις. Δεν έχεις τίποτα. Παράξενο. Καθόμουν εκεί στο σπίτι μου και χάθηκα. Κάπως έτσι. Δεν είχα σφυγμό» είπε σε συνεντεύξεις του στο People και στους New York Times με αφορμή την κυκλοφορία της βιογραφίας του.

Αλ Πατσίνο: Έγινε για τέταρτη φορά μπαμπάς στα 83 του - Γέννησε η 29χρονη σύντροφός του

Όταν άνοιξε τα μάτια του ήταν στο σαλόνι του παρέα με μια ομάδα ιατρών και νοσοκόμων. «Φορούσαν αυτές τις στολές που έμοιαζαν σαν να ήταν από το διάστημα ή κάτι τέτοιο» είπε.

«Ήταν κάπως σοκαριστικό να ανοίγεις τα μάτια σου και να το βλέπεις αυτό. Όλοι ήταν γύρω μου και μου είπαν: ‘Επέστρεψε. Είναι εδώ’». «Νόμιζα ότι βίωσα το θάνατο. Μπορεί να μην το έκανα. Δεν νομίζω ότι πέθανα. Όλοι νόμιζαν ότι ήμουν νεκρός. Πώς θα μπορούσα να είμαι νεκρός;».

«Όπως λέει ο Άμλετ: ‘Να είσαι ή να μην είσαι’ – Η ανεξερεύνητη χώρα από την οποία δεν επιστρέφει κανείς ταξιδιώτης» και συνεχίζει: «Δεν υπάρχει άλλο. Έχεις φύγει. Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ στη ζωή μου. Αλλά ξέρεις πώς είναι οι ηθοποιοί: ακούγεται ωραίο να λες ότι πέθανα μία φορά».

Αυτή είναι η κατά 53 χρόνια νεότερη σύντροφος του Al Pacino.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved