Λόπεζ-Επιτέλους μίλησε για τον χωρισμό: «Όταν το σπίτι σου ανατινάζεται, στέκεσαι στα ερείπια και..»
Hollywood

Λόπεζ-Επιτέλους μίλησε για τον χωρισμό: «Όταν το σπίτι σου ανατινάζεται, στέκεσαι στα ερείπια και..»

Να μιλήσει για πρώτη φορά σχετικά με το πρόσφατο διαζύγιο που πήρε με τον Μπεν Άφλεκ θέλησε η Τζένιφερ Λόπεζ

Μιλώντας στο περιοδικό Interview, η απόλυτη λατίνα τόνισε πως είναι ενθουσιασμένη και όπως παραδέχτηκε δεν μπορεί να αναζητάει την ευτυχία σε άλλους ανθρώπους, καθώς πρέπει να την έχει μέσα της.

Η ίδια δεν μπήκε σε λεπτομέρειες σχετικά με τους λόγους που τους οδήγησαν στον χωρισμό, αλλά παραδέχτηκε πως η εμπειρία αυτή ήταν μέρος ενός μαθήματος που έπρεπε να πάρει για τη ζωή της.

Σαν το παλιό καλό κρασί! Αυτές είναι οι ομορφότερες γυναίκες του κόσμου παρά το πέρασμα του χρόνου!

«Υπάρχουν στιγμές που νομίζω ότι έχω καταλάβει τι είναι λάθος και μετά ξαφνικά η ζωή σου φέρνει κάτι άλλο για να δει αν έχεις πάρει το μάθημά σου. Και φαίνεται πως δεν το είχα καταλάβει μέχρι τώρα με τόσο βαθύ τρόπο. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει πως δεν θα κάνω λάθη στο μέλλον. Όταν ολόκληρο το σπίτι σου ανατινάζεται, απλά στέκεσαι στα ερείπια και λες "τι μπορώ να κάνω για να μην το αφήσω να συμβεί ξανά;". Και το εξετάζεις σιγά σιγά και λες "εντάξει, έγινε, αυτός ήταν ο ρόλος μου σε αυτό, αυτό θα έπρεπε να είχα δει πιο νωρίς, αυτό δεν κοίταξα"», είπε.

lopez.jpg

H ίδια τονίζει πώς είναι σημαντικό κάποιος να μπορεί να περνάει και μόνος του καλά: «Πρέπει να είσαι ήδη πλήρης, αν θες κάτι πιο ολοκληρωμένο. Πρέπει να είσαι καλά και μόνος σου», αναφέρει.

Πρόσθεσε επιπλέον: «Νόμιζα ότι το είχα μάθει αυτό, αλλά τελικά δεν το έμαθα. Και μετά ήρθε αυτό το καλοκαίρι και είπα "πρέπει να φύγω και να μείνω μόνη μου. Θέλω να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορεί να το κάνει αυτό"».

Photo-shared-by-Jennifer-Lopez-on-August-15-2024-tagging-@marielhaenn-@robzangardi-and-@dior.-May-be-an-image-of-1-person-dress-and-text..jpg

Instagram / jlo

Η ημέρα των γενεθλίων της στα Χάμπτονς

«Αισθανόμουν μοναξιά, ένιωθα σαν μια άγνωστη, ήταν τρομακτικό. Αισθανόμουν θλίψη, αισθανόμουν απελπισμένη. Αλλά όταν νιώθεις όλα αυτά, λες "αυτά τα πράγματα δεν πρόκειται να με σκοτώσουν". Αντιθέτως, πρέπει να σε κάνουν να καταλάβεις ότι μπορείς να νιώσεις ευτυχία και μόνος σου», λέει.

Τόνισε επιπλέον: «Δεν μπορώ να αναζητώ την ευτυχία σε άλλους ανθρώπους. Πρέπει να την έχω μέσα μου. Έλεγα ότι είμαι ευτυχισμένος άνθρωπος, αλλά εξακολουθούησα να ψάχνω κάτι για να γεμίσει κάποια κενά. Αλλά τώρα σκέφτομαι "όχι, είσαι πραγματικά καλή και μόνη σου"», σημείωσε.

«Δεν ψάχνω κανέναν, γιατί έχω κάνει τόσα πράγματα τα τελευταία 25,30 χρόνια, όντας σε αυτές τις διαφορετικές καταστάσεις. Οπότε, μπορώ να πετάω πια μόνη μου. Τι κι αν είμαι απλά ελεύθερη;», δήλωσε κλείνοντας.

Το ζευγάρι κατάφερε να επανασυνδεθεί μετά από χρόνια, καθώς ήταν ζευγάρι μέχρι το 2002, όταν και αρραβωνιάστηκαν.

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Ο καβγάς στο αυτοκίνητο και τα δάκρυα της σταρ

Ben Affleck: Περνάει χρόνο στο σπίτι της Jennifer Garner μετά τον χωρισμό του από τη Jennifer Lopez!

Λόπεζ-Άφλεκ: Πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση μετά την αίτηση διαζυγίου - Το ραντεβού για γεύμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved