Hollywood

Τα διαβόητα «Λευκά Πάρτι» του Diddy: Από τα glamorous events στα σκάνδαλα & τις κατηγορίες σοκ

Στα τέλη της δεκαετίας του '90, ο Diddy, τότε γνωστός ως Puff Daddy, ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος της διασκέδασης, με τα θρυλικά «Λευκά Πάρτι» του να μαγνητίζουν τα μεγαλύτερα αστέρια της εποχής.

Καλλιτέχνες, μοντέλα, ηθοποιοί και επιχειρηματίες όπως η Anna Wintour, ο Donald Trump, η Jennifer Lopez, η Beyonce και ο Jay-Z ήταν ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους, ντυμένοι στα λευκά και έτοιμοι να διασκεδάσουν σε πολυτελείς βίλες με αστακούς και σαμπάνιες Cristal.

Puff Diddy: Το μεγαλύτερο σκάνδαλο του Χόλιγουντ - Οι κατηγορίες, ο Μπίμπερ και ο Κούτσερ

ΑΠΕ ΜΠΕ EPA/IAN LANGSDON

ΑΠΕ ΜΠΕ

Αυτά τα πάρτι, που αρχικά διοργανώνονταν στα Χάμπτονς και αργότερα μεταφέρθηκαν στο Λος Άντζελες και το Σεν Τροπέ, δεν ήταν απλά κοινωνικά γεγονότα, αλλά ένα σύμβολο της εποχής του χιπ-χοπ. Οι καλεσμένοι διασκέδαζαν υπό τους ήχους διάσημων DJs, ενώ οι σχεδιαστές μόδας εμπνέονταν από τη λάμψη των πάρτι για να δημιουργήσουν τις επόμενες τάσεις.

Όμως, πίσω από τη χλιδή, τα πράγματα δεν ήταν τόσο αθώα. Από το 2009, τα πάρτι του Diddy μετατράπηκαν σε ακραίες σεξουαλικές βραδιές, γνωστές ως «Freak Offs», με τον ίδιο να κατηγορείται για χρήση ναρκωτικών και σεξουαλική κακοποίηση. Οι αποκαλύψεις για αυτές τις νύχτες οργίων έχουν προκαλέσει σοκ στη βιομηχανία, με μαρτυρίες που περιγράφουν ναρκωτικά, εκμετάλλευση και υποσχέσεις δισκογραφικών συμβολαίων για σεξουαλικές χάρες.

ΑΠΕ ΜΠΕ EPA/STEPHANE REIX

Οι αρχές συνεχίζουν να ερευνούν την υπόθεση, με περισσότερους από 50 μάρτυρες να έχουν καταθέσει, ενώ η λαμπερή εικόνα του Diddy έχει πλέον καταρρεύσει. Από τα «Λευκά Πάρτι» που καθόριζαν τη δεκαετία του ’00, ο Diddy βρίσκεται τώρα στο κέντρο ενός τεράστιου σκανδάλου που απειλεί την καριέρα του.

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved