Hollywood

Μπρους Γουίλις: Αυτή είναι η εικόνα του σήμερα, ενώ παλεύει με την αφασία & τη μετωποκροταφική άνοια

Ο Μπρους Γουίλις απαθανατίστηκε σε βόλτα του σε γειτονιά στο Λος Άντζελες!

Στο Studio City απαθανατίστηκε χθες Παρασκευή (11/10) ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος ως γνωστόν τα τελευταία χρόνια έχει διαγνωστεί με αφασία και μετωποκροταφική άνοια.

Ημέρα του Πατέρα: Η τρυφερή ανάρτηση της Ντέμι Μουρ για τον μπαμπά Μπρους Γουίλις

Πρόκειται για δύο σοβαρές ασθένειες, αλληλένδετες μεταξύ τους οι οποίες κάνουν δύσκολη στον ασθενή ακόμα και την καθημερινότητά του, σε απλές λειτουργικές διαδικασίες.

Ο Μπρους Γουίλις φορούσε ένα απλό λευκό t shirt και έδειχνε να έχει απλανές βλέμμα καθώς κοιτούσε έξω από το παράθυρο. Όλα αυτά, λίγο μόλις καιρό μετά από μία ανάρτηση της κόρης του Ράμερ Γουίλις, η οποία είχε σκοπό να καθησυχάσει τους θαυμαστές του αφού έγραψε πως ο πατέρας της είναι «πολύ καλά παρά τις δυσκολίες του».

Nα θυμίσουμε ότι το 2022 η οικογένεια του διάσημου ηθοποιού ανακοίνωσε στο κοινό του πως είχε διαγνωστεί με άνοια, οπότε και επιβαλλόταν να απομακρυνθεί από τη δημόσια ζωή.

«Ως οικογένεια θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο αγαπημένος μας Bruce αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες. Ως αποτέλεσμα αυτού και με πολλή σκέψη ο Bruce αποχωρεί από την καριέρα που σήμαινε τόσα πολλά γι’ αυτόν. Αυτή είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για την οικογένειά μας, αλλά θα το αντιμετωπίσουμε μαζί. Ο Bruce πάντα μας λέει να απολαμβάνουμε τη ζωή -και αυτό ακριβώς σκοπεύουμε να κάνουμε», είχε ανακοινώσει πριν δύο χρόνια η οικογένειά του με την πρώην σύζυγό του, Demi Moore να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του, ακόμα και σήμερα.

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved