Τα παιδιά του P. Diddy σπάνε τη σιωπή τους για πρώτη φορά μετά τη σύλληψή του - Οι νέες αποκαλύψεις!

ΑΠΕ ΜΠΕ EPA/IAN LANGSDON

ΑΠΕ ΜΠΕ
Hollywood

Τα παιδιά του P. Diddy σπάνε τη σιωπή τους για πρώτη φορά μετά τη σύλληψή του - Οι νέες αποκαλύψεις!

Ο Sean "Diddy" Combs, ο διάσημος ράπερ και επιχειρηματίας, συνελήφθη τον Σεπτέμβριο του 2024, κατηγορούμενος για απάτη, sex trafficking και εξαναγκασμό στην πορνεία.

Η σύλληψη προκάλεσε σοκ στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας, ενώ έφερε στην επιφάνεια φήμες και θεωρίες συνωμοσίας που αφορούν τόσο τον ίδιο όσο και την εκλιπούσα πρώην σύντροφό του, Κιμ Πόρτερ. Τα παιδιά του Diddy έσπασαν τη σιωπή τους για πρώτη φορά μετά τη σύλληψη του πατέρα τους, καταδικάζοντας τις φήμες που κυκλοφορούν για τη μητέρα τους.

Puff Diddy: Το μεγαλύτερο σκάνδαλο του Χόλιγουντ - Οι κατηγορίες, ο Μπίμπερ και ο Κούτσερ

FRANCE CANNES FILM FESTIVAL 2012

ΑΠΕ ΜΠΕ EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

ΑΠΕ ΜΠΕ

Σε κοινή τους δήλωση που ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, τα αδέλφια Quincy, Christian, Jessie και D'Lila Combs εξέφρασαν την οργή τους για τις "φρικτές θεωρίες συνωμοσίας" που κυκλοφορούν γύρω από τη σχέση των γονιών τους και τον θάνατο της μητέρας τους, Κιμ Πόρτερ, το 2018. Η Πόρτερ, πρώην μοντέλο και μητέρα των τριών παιδιών του Diddy, πέθανε σε ηλικία 47 ετών, και η αιτία του θανάτου της αποδόθηκε σε πνευμονία.

«Έχουμε δει τόσες πολλές οδυνηρές και ψευδείς φήμες να κυκλοφορούν για τους γονείς μας, τη σχέση της Κιμ Πόρτερ και του Sean Combs, καθώς και για τον τραγικό θάνατο της μητέρας μας, που νιώθουμε την ανάγκη να μιλήσουμε», ανέφεραν στην αρχή της δήλωσής τους τα παιδιά του Diddy.

FRANCE CANNES FILM FESTIVAL 2012

ΑΠΕ ΜΠΕ EPA/STEPHANE REIX

Οι φήμες αυτές πήραν νέα διάσταση μετά τη δημοσίευση ενός βιβλίου που φέρεται να έχει γραφτεί από την Κιμ Πόρτερ πριν τον ξαφνικό θάνατό της. Το βιβλίο, με τίτλο «Οι χαμένες λέξεις της Κιμ», κυκλοφόρησε ως αυτοέκδοση στις 6 Σεπτεμβρίου 2024 και βρέθηκε γρήγορα στην κορυφή της λίστας των Best Sellers του Amazon. Ωστόσο, τα παιδιά του Diddy αρνήθηκαν κατηγορηματικά την ύπαρξη του βιβλίου και τους ισχυρισμούς ότι η μητέρα τους το έγραψε.

«Οι ισχυρισμοί ότι η μαμά μας έγραψε ένα βιβλίο είναι απλά αναληθείς. Δεν το έκανε. Και οποιοσδήποτε ισχυρίζεται ότι έχει ένα χειρόγραφο, είναι λάθος», ανέφεραν τα αδέλφια. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το βιβλίο αποδίδεται σε έναν συγγραφέα με το ψευδώνυμο Jamal T. Millwood, που σύμφωνα με συνωμοσιολόγους συνδέεται με τον διάσημο ράπερ Tupac. Το βιβλίο φέρεται να περιλαμβάνει αποκαλύψεις για τη σχέση της Κιμ Πόρτερ με τον Diddy, αλλά τα παιδιά της επιμένουν ότι δεν υπάρχει καμία αλήθεια πίσω από τους ισχυρισμούς αυτούς.

US rapper Sean John Combs

Οι θεωρίες συνωμοσίας για τον θάνατο της Κιμ Πόρτερ άρχισαν να κυκλοφορούν ξανά μετά τη σύλληψη του Diddy, με ορισμένες φήμες να υποστηρίζουν ότι ο θάνατός της ήταν αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας. Τα αδέλφια αναγκάστηκαν να διαψεύσουν αυτές τις φήμες, τονίζοντας ότι η αιτία του θανάτου της έχει επιβεβαιωθεί και δεν υπάρχει καμία υποψία εγκληματικής ενέργειας.

«Αν και ήταν απίστευτα δύσκολο να συμφιλιωθούμε με το πώς έγινε να μας την πάρουν τόσο νωρίς, η αιτία του θανάτου της έχει διαπιστωθεί εδώ και καιρό. Δεν υπήρξε εγκληματική ενέργεια», ανέφεραν τα παιδιά του Diddy στη δήλωσή τους, προσπαθώντας να βάλουν τέλος στις ψευδείς φήμες που περιτριγυρίζουν την οικογένειά τους.

diddy.jpg

Η οικογένεια Combs βρίσκεται στο επίκεντρο των μέσων ενημέρωσης, καθώς συνεχίζεται η έρευνα για τα φερόμενα εγκλήματα του Diddy. Ωστόσο, τα παιδιά του επιχειρούν να διαφυλάξουν την ιδιωτικότητά τους, προστατεύοντας τη μνήμη της μητέρας τους από τις ανυπόστατες φήμες και τα ψευδή δημοσιεύματα που εξακολουθούν να κυκλοφορούν.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved