Hollywood

Νεκρός στα 38 του διάσημος dj και παραγωγός έπειτα από τραυματισμό στο κεφάλι

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 38 ετών ο διεθνούς φήμης Dj και παραγωγός Jack Revill. Ο Jack άφησε την τελευταία του πνοή στην Ίμπιζα το πρωί της 12ης Οκτωβρίου μετά από σοβαρό τραυματισμό που είχε στο κεφάλι του.

«Ο Τζακ πέθανε τραγικά στην Ίμπιζα το πρωί της 12ης Οκτωβρίου, μετά από επιπλοκές έπειτα από τον τραυματισμό του στο κεφάλι», αναφέρεται σε δήλωση στη σελίδα του στο Instagram.

«Η οικογένειά του -η Kate, ο Sean και ο Johnny- είναι εντελώς συντετριμμένη», συνεχίζει η ανάρτηση. «Ενώ είναι βαθιά συγκινημένη από την στήριξη από φίλους, συναδέλφους και θαυμαστές, η οικογένεια ζητά ευγενικά την προστασία της ιδιωτικής της ζωής καθώς διαχειρίζεται την τεράστια θλίψη αυτής της καταστροφικής απώλειας.

Βαρύ το πένθος για τον Απόστολο Λύτρα - Πέθανε ο πατέρας του

Το πάθος του Jack για τη μουσική και η αμείλικτη προσπάθειά του να διευρύνει τα δημιουργικά όρια μέσω της δουλειάς του στην εταιρεία Numbers και την Rubadub Records στη Γλασκώβη, συμπεριλαμβανομένης της ανακάλυψης αμέτρητων καινοτόμων καλλιτεχνών, τον κατέστησαν μια αγαπημένη και πρωτοπόρα φιγούρα στην κοινότητα της ηλεκτρονικής μουσικής τόσο μπροστά όσο και backstage», σημειώνουν.

Τσιμτσιλή για Λιάγκα: «Από τη στιγμή που ζήτησε συγγνώμη, ας σταματήσουμε την ανθρωποφαγία»

Μάνεσης: «Πόσο πιο χαμηλά;» – Το ξέσπασμα για τα σχόλια & την πολυτελή κατοικία του Τζορτζ Μπάλντοκ

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved