Ντέμι Μουρ για Μπρους Γουίλις: «Όταν κρατιέσαι από αυτό που ήταν, είναι ένα χαμένο παιχνίδι»
Hollywood

Ντέμι Μουρ για Μπρους Γουίλις: «Όταν κρατιέσαι από αυτό που ήταν, είναι ένα χαμένο παιχνίδι»

Στην υγεία του πρώην συζύγου της, Μπρους Γουίλις, αναφέρθηκε πρόσφατα η Ντέμι Μουρ. Η ηθοποιός μίλησε για την κατάσταση της υγείας του πατέρα των τριών παιδιών της στη διάρκεια εκδήλωσης στο Hamptons International Film Festival 2024 στη Νέα Υόρκη, την περασμένη Κυριακή 13/10.

Η ίδια τιμήθηκε με το βραβείο Career Achievement in Acting Award και στη διάρκεια της βράβευσής της περιέγραψε την τρέχουσα κατάστασή του.

«Ξέρετε, το έχω ξαναπεί αυτό. Η ασθένεια είναι αυτό που είναι. Και νομίζω ότι πρέπει να είσαι σε πραγματικά βαθιά αποδοχή αυτού που είναι», είπε ο Μουρ στο κοινό κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής συζήτησης, όπως αναφέρει το People. «Αλλά η κατάσταση στην οποία βρίσκεται, είναι σταθερή», είπε η Ντέμι Μουρ.

Η Demi Moore μιλά για την υγεία του Bruce Willis - «Είναι σταθερή παρά τη μάχη με την άνοια»

https://www.instagram.com/p/DA_KfQCucP1/

Η Μουρ επισκέφθηκε πιο πρόσφατα τον Γουίλις, με τον οποίο ήταν παντρεμένη για 13 χρόνια. «Αυτό που πάντα ενθαρρύνω είναι να τους συναντάμε εκεί που βρίσκονται. Όταν κρατιέσαι από αυτό που ήταν, νομίζω ότι είναι ένα χαμένο παιχνίδι», είπε και συνέχισε: «Αλλά όταν εμφανίζεσαι για να τους συναντήσεις εκεί που βρίσκονται, υπάρχει μεγάλη ομορφιά και γλυκύτητα».

Διαβάστε επίσης:

Moore-Willis: Μία συγκλονιστική ιστορία αγάπης - Από την 1η γνωριμία μέχρι την ασθένεια του ηθοποιού

Ταλούλα Γουίλις: Έτσι τίμησε τον πατέρα της, Μπρους Γουίλις σε πρόσφατη εκδήλωση

Γουίλις-Μουρ: Αν και χωρισμένοι, κοιτάζονται σαν ερωτευμένοι! Τα στιγμιότυπα από το σπίτι του σταρ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved