Hollywood

Αδιανόητο φραστικό επεισόδιο μεταξύ Νικόλ Κίντμαν & Σάλμα Χάγιεκ on camera: «Μη με αγγίζεις!»

Η παρουσία και των δύο σε ένα από τα κορυφαία events μόδας στη Γαλλία δεν στέφθηκε και με μεγάλη επιτυχία καθώς ανάμεσα στη Νικόλ Κίντμαν και τη Σάλμα Χάγιεκ υπήρξε φραστικό επεισόδιο που άφησε τους πάντες άφωνους. 

Οι δύο σταρ έδωσαν πριν από λίγες μέρες το παρών στην επίδειξη του Οίκου Balenciaga που έγινε στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού.

Φυσικά βρίσκονταν στο first row όμως την ώρα που μαζί με την Katie Perry άρχισαν να βγάζουν φωτογραφίες για τους φωτογράφους που είχαν σπεύσει στη λαμπερή εκδήλωση, συνέβη κάτι που κανείς δεν περίμενε.

Η Νικόλ Κίντμαν είχε γυρισμένη την πλάτη στις κάμερες και τα φλας και η Χάγιεκ με το χέρι της προσπάθησε να τη γυρίσει προς τη σωστή μεριά, μόνο που αυτή η κίνηση φαίνεται να ενόχλησε ιδιαίτερα την πρώτη.

Μάλιστα, η ξανθιά σταρ του Χόλιγουντ, με μία κίνηση που μαρτυρούσε τον εκνευρισμό της απώθησε το χέρι της Σάλμα Χάγιεκ η οποία αμέσως αντιλήφθηκε την ενόχλησή της, κάτι που αποτυπώθηκε στο πρόσωπό της.

Η Νικόλ Κίντμαν φέρεται να της είπε «Μη με αγγίζεις» επιτακτικά και θυμωμένα, χωρίς όμως να μπορεί να επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο από τη στιγμή που δεν υπάρχει καλός ήχος λόγω της οχλαγωγίας που επικρατεί εκείνη τη στιγμή.

Πάντως το βίντεο που θα δείτε παρακάτω έχει ήδη γίνει viral:

https://www.tiktok.com/@serials.news/video/7420516104646233350
© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved