Ντέιβιντ & Βικτόρια Μπέκαμ: Η αργυρή (25 χρόνια) επέτειος γάμου & πώς αυτή μεταφράζεται σε... χρυσό!

Στιγμιότυπα από τη ζωή του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ με αφορμή τα 25 χρόνια γάμου τους. 

PHOTOS APE MPE
Hollywood

Ντέιβιντ & Βικτόρια Μπέκαμ: Η αργυρή (25 χρόνια) επέτειος γάμου & πώς αυτή μεταφράζεται σε... χρυσό!

Η Βικτώρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έκλεισαν 25 χρόνια έγγαμου βίου και εκτός από έναν επιτυχημένο γάμο, αποδείχθηκαν και επιτυχημένοι επενδυτές, έχοντας δημιουργήσει έναν επιχειρηματικό κολοσσό, που τους αποφέρει τεράστια κέρδη

Από τον Χέρμπερτ Τσάπμαν έως τον Τζορτζ Μπεστ και από τον Αλφ Ράμσεϊ έως τον Αλεξ Φέργκιουσον, ουδείς άλλαξε το ποδόσφαιρο στην Αγγλία περισσότερο από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Παιδί της περίφημης «τάξης του ’92» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο ξανθός άγγελος από το Λονδίνο ήταν ένα θαύμα της πλατωνικής γεωμετρίας και ένας πραγματικά εξαίσιος αθλητής μέσα στο γήπεδο.

SHOWBIZ Beckham

Ο Μπέκαμ υπήρξε το απόλυτο προϊόν, ώστε η Αγγλία να ξεφορτωθεί, μέσω των απίστευτων χρημάτων που το Sky Sports δαπανούσε ώστε να συνεχίζει να κατέχει τα δικαιώματα της Premier League, το περίφημο «αγροτικό ποδόσφαιρο», με την μπάλα στον αέρα, τα σπασμένα δόντια και τα μπανταρισμένα κεφάλια. Δεν υπάρχει, εξάλλου, στιγμή στην αγγλική non κουλτούρα, όχι μόνο στον αθλητισμό της Αγγλίας, που να έχει σοκάρει περισσότερο από εκείνη την κλωτσιά του γιου του Τεντ Μπέκαμ και της Σάντρα Γουέστ στον Ντιέγκο Σιμεόνε, στο παιχνίδι της Εθνικής Αγγλίας με την Αργεντινή για τη φάση των «16» του Παγκόσμιου Κυπέλλου το 1998.

ALL

Η προέκταση της κίνησης και η αποβολή με την κόκκινη κάρτα που του έδειξε ο Κιμ Μίλτον Νίλσεν δημιούργησαν καταστάσεις social media: άσβεστο μίσος, μοναδικό στα χρονικά. Δεν είχε καν σημασία ότι ο Αργεντινός μέσος εκμαίευσε την κάρτα και το χτύπημα ήταν απαλό σαν χάδι. Η ικανοποίηση ότι ένας άνθρωπος σαν τον Μπέκαμ, που από πολύ νωρίς αντιμετωπιζόταν ως γαλαζοαίματος, είχε αυτή την ατέλεια και περιέπεσε σε λάθος από τα πάθη του υπήρξε καθολική. Το βρετανικό φλέγμα εγκαταλείφθηκε εν μια νυκτί και έδωσε τη θέση του στο σκαιό και το αποτρόπαιο. Τη σεζόν 1998-1999 έπρεπε να φτάσει η άνοιξη ώστε να μην αποδοκιμάζουν αποκλειστικά τον Ντέιβιντ Μπέκαμ σε όλα τα γήπεδα της χώρας. Ουδείς άλλος στην Ιστορία αντιμετώπισε τέτοια φανατισμένη συμπεριφορά για τόσο καιρό. Το ότι ο Μπέκαμ έφυγε το καλοκαίρι του 1998, σχεδόν δραπετεύοντας, με προορισμό τις Ηνωμένες Πολιτείες, στις οποίες έκαναν περιοδεία οι Spice Girls, το συγκρότημα γυναικών που έχει πουλήσει τους περισσότερους δίσκους στην Ιστορία, πάνω από 100 εκατομμύρια, δεν βοήθησε. Ο Ντέιβιντ πέρασε τον Ατλαντικό, ώστε να ανταμώσει με την αγαπημένη του Βικτόρια, που στη Βρετανία γνώριζαν καλύτερα ως «Posh». Αν τα μέλη του συγκροτήματος είχαν ιδιότητα, η Βικτόρια Ανταμς ήταν σίγουρα η παγωμένη βασίλισσα.

Ο αρραβώνας του ζευγαριού τον Ιανουάριο του 1998, ούτε χρόνο από τη στιγμή που γνωρίστηκαν σε παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πολλώ δε μάλλον από τη δεύτερη συνάντησή τους, όταν ο Ντέιβιντ βρήκε το θάρρος να της ζητήσει τον αριθμό τηλεφώνου και η Βικτόρια τον έγραψε σε εισιτήριο τρένου, ήταν μία από τις πλέον στάσιμες, αλλά μεγαλειώδεις στιγμές του ανθρώπινου είδους. Ο συγκερασμός της ομορφιάς, των νιάτων και της επιτυχίας ήταν αφοπλιστικός, στο σημείο που η σκοτεινή σκέψη ότι ο άνθρωπος τα έβαζε με τον Θεό μέσα από ένα τέτοιο αποτόλμημα σύνδεσης δεν ενείχε καν το ποσοστό υπερβολής που ο απαισιόδοξος θα διευθετούσε. Αυτό το ζευγάρι γέννησε, προς τέρψη της «Sun» και άλλων ταμπλόιντ που την τελευταία στιγμή περισώζουν την αξιοπρέπειά τους, τον θεσμό των WAGs και, φυσικά, έδωσε άφθονο υλικό. Ο Μπέκαμ υπήρξε ο απόλυτος πιονέρος στο στυλ του ποδοσφαίρου, διότι, σε αντίθεση με τον φυσικό πρόγονό του, Τζορτζ Μπεστ, δεν είχε κακές συνήθειες.

ALL

Η Βικτόρια έδειξε περιχαρής το πρώτο δαχτυλίδι αρραβώνων της που της αγόρασε ο φίλος της. Θα της έδινε άλλα 14 και, προς νέα έκπληξη όλων, το ζευγάρι, που παντρεύτηκε στις 4 Ιουλίου του 1999 στο Κάστρο Λάτρστοουν του Δουβλίνου, ενώπιον 29 καλεσμένων, μεταξύ αυτών τα μέλη του συγκροτήματος και οι συμπαίκτες του Μπέκαμ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έκλεισε το φετινό καλοκαίρι 25 χρόνια γάμου. Εκείνος ο γάμος, που είχε εντέλει 250 καλεσμένους, κόστισε πάνω από μισό εκατομμύριο λίρες. Φέτος, οι Μπέκαμ μπήκαν στα ρούχα που είχε φτιάξει η διάσημη σχεδιάστρια Βέρα Γουάνγκ και τα οποία έπρεπε να είναι εμπνευσμένα από τον «Ρομπέν των δασών» της Ντίσνεϊ, για να γιορτάσουν το ένα τέταρτο του αιώνα που είναι παντρεμένοι και τα 27 χρόνια που είναι μαζί.

DAVID AND VICTORIA BECKHAM IN SINGAPORE

Έκθετοι στη δημοσιότητα, απέναντι στο αδηφάγο τέρας που κάλυπτε κάθε κίνησή τους, τρεμάμενοι μπροστά στην αποκάλυψη της απιστίας του Μπέκαμ με τη Ρεμπέκα Αους, την προσωπική συνεργάτιδά του στη Μαδρίτη το 2003, στην πιο μεγάλη κρίση του γάμου τους, η μεγαλύτερη επιτυχία των Μπέκαμ ήταν ότι έχουν κρατήσει αυτόν τον γάμο 25 χρόνια, με τα τέσσερα παιδιά τους, τον Μπρούκλιν, τον Ρόμεο, τον Κρουζ και τη Χάρπερ, να συμπληρώνουν ό,τι μοιάζει με κραυγαλέα εξαίρεση. Ο πρώτος, εξάλλου, έδωσε στους Μπέκαμ, με τον γάμο του με τη Νίκολα Πελτζ το να συμπεθερέψουν με τον δισεκατομμυριούχο Νέλσον Πελτζ. Οι Μπέκαμ είναι, εκτός των άλλων, συνεργάτες και επενδυτές. Άκρως επιτυχημένοι σχεδόν σε όλα τα επιχειρηματικά διαβήματά τους. Και ειλικρινά, παρότι η κάμερα βγάζει πάντα την ευπρέπεια εκείνου που αποθανατίζει, δεν φαίνεται επιτήδευση στην αμοιβαία οικειότητά τους. Ακόμα και η στιγμή που ο Ντέιβιντ την εγκαλεί, όταν η ίδια δηλώνει ότι στα '80s ήταν κορίτσι της εργατικής τάξης, αναδεικνύει έναν ισχυρό δεσμό.

David and Victoria Beckham

Το δαιμόνιο

Η Βικτόρια Μπέκαμ είχε βγάλει προς πώληση ένα T-shirt στο οποίο αναγράφεται η φράση «David’s wife». Αυτή η φαινομενική ιλαρότητα, ωστόσο, ουδόλως αναδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τις δουλειές της. To brand με το όνομά της είναι πανίσχυρο, με αποτέλεσμα η αξία της να κοστολογείται περίπου όσο εκείνη του συζύγου της. Το όνομά της από το 2008 κέρδιζε σιγά-σιγά χώρο στον κόσμο της μόδας, με αποτέλεσμα τώρα να έχει δύο κεντρικά καταστήματα στο Λονδίνο και το Χονγκ Κονγκ και άλλα 13 διάσπαρτα ανά τον πλανήτη. Μεταξύ αυτών, τρία στο Παρίσι, ένα στη Νέα Υόρκη, ένα στο Όσλο, ένα στο Δουβλίνο και ένα στο Λος Άντζελες. Από τη μεριά του, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποδείχθηκε πανέξυπνος επιχειρηματίας και άριστος διαχειριστής του ονόματός του.

beckhams-ape-mpe-(12).jpg

Η συμφωνία του με τους Λος Αντζελες Γκάλαξι το 2007 ήταν η επιτομή της επιτυχίας, καθώς, μπορεί να συμφώνησε με αμοιβή 6,5 εκατ. δολαρίων καθαρά τον χρόνο, όμως στο συμβόλαιό του υπήρχε συμφωνία για ποσοστά από το MLS, που αφορούσαν πωλήσεις, εισιτήρια, φαγητό και ποτό, ενώ ακόμα ένας όρος τού έδωσε το δικαίωμα να πετύχει τη συμφωνία της καριέρας του: Μπορούσε να αγοράσει έναν οργανισμό σε πολύ χαμηλό κόστος. Έτσι, αγόρασε ένα franchise για 25 εκατ. ευρώ και μέσω αυτού βρήκε επενδυτές. Ως εκ τούτου, δημιουργήθηκε η Ιντερ Μαϊάμι, που... απογειώθηκε το καλοκαίρι του 2023 με την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι.

Η ακίνητη περιουσία

Οι Μπέκαμ ούτε έχουν αγοράσει ούτε έχουν πουλήσει λίγα σπίτια. Από την πρώτη κατοικία που αγόρασε ο νεαρός ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ στο Σόλφορντ, με τις τέσσερις κρεβατοκάμαρες, έχουν περάσει 34 χρόνια. Έκτοτε, το ζευγάρι έχει εμπλακεί σε ουκ ολίγες αγοραπωλησίες. Το 1998 αγόρασε με 400.000 δολάρια μία βικτοριανή κατοικία στο Οουκγουντ Χάουζ την οποία πούλησαν για 733.000 δολάρια το 2002. Το 1999 απέκτησαν την ίσως πιο διάσημη κοινή κατοικία τους, το Ρόουνιμπερι. Ταυτίστηκε τόσο πολύ μαζί τους, που έγινε πια γνωστό ως το Παλάτι του Μπέκιγχαμ. Οι Μπέκαμ ξόδεψαν 3,14 εκατομμύρια δολάρια για να το αποκτήσουν και το 2014, όταν το πούλησαν, το κέρδος ήταν σχεδόν... πρόστυχο: πάνω από 11 εκατ. δολάρια. Το 2001 το ζευγάρι μετακόμισε σε έναν παλιό στάβλο στο Νέδερ Ολντερλι, περιοχή που θεωρείται ότι τα οικήματά της βρίσκονται στο δεύτερο επίπεδο πολυτέλειας. Ο Μπρούκλιν ήταν ακόμη μωρό και η Βικτόρια ήταν έγκυος στον Ρόμεο.

BECKHAMS NEW BABY

Το 2005 η οικογένεια έφυγε ξανά και πούλησε το σπίτι το 2012, κερδίζοντας κάτι παραπάνω από 1 εκατ. δολάρια. Δύο χρόνια αργότερα, το ζευγάρι έκανε ακόμα δύο αγορές. Μία βίλα στο Παλμ Τζουμέιραχ του Ντουμπάι, που έξι χρόνια αργότερα δώρισε στους γονείς της Βικτόρια, και μία πανέμορφη έπαυλη στο Μπαρζεμόν, στην Κυανή Ακτή. Είναι άγνωστο έως τώρα αν οι Μπέκαμ την έχουν πουλήσει. Το καλοκαίρι του 2005, αφού ο Ντέιβιντ έπαιζε ήδη δύο χρόνια στη Μαδρίτη, το ζευγάρι αγόρασε σπίτι στη Μοραλέχα. Ξόδεψε, επίσης, 430.000 δολάρια για ανακατασκευή, αφού, όμως, πρώτα συμβουλεύτηκε έναν ειδικό του... φενγκ σούι. Ούτε αυτός, όμως, βοήθησε όταν έγινε το ισπανικό κραχ στα ακίνητα.

BRITAIN BECKHAM

EPA/Tolga Akmen

ΑΠΕ ΜΠΕ

Οι Μπέκαμ είχαν αναχωρήσει για το Χόλιγουντ, όπου ο Ντέιβιντ έπαιξε στους Λος Αντζελες Γκάλαξι, και μόλις το 2015 το πούλησαν σε επιχειρηματία, που τους προσέφερε 5,2 εκατ. δολάρια. Στο Λος Αντζελες, οι Μπέκαμ δεν άργησαν να αγοράσουν ακίνητη περιουσία. Πήραν αντί 18,2 εκατ. δολαρίων μία βίλα στο Μπέβερλι Χιλς, την οποία πούλησαν 33 εκατ. δολάρια το 2018. Επίσης, το 2007 αγόρασαν ένα οίκημα με τέσσερις πισίνες κοντά στο Μπουρζ Καλίφα του Ντουμπάι, το οποίο φέρεται να τους ανήκει ακόμη. Στην κατοχή τους βρίσκεται το σπίτι τους, στο κεντρικό Λονδίνο, την πόλη που ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αγαπά περισσότερο από όλες, ένα εξοχικό στο Κότσγουολντς, στο οποίο γυρίστηκαν πολλά από τα πλάνα για το ντοκιμαντέρ του Netflix με τον απλό και περιεκτικό τίτλο «Beckham», ένα ρετιρέ 10.335 τ.μ. σε ουρανοξύστη στο Μαϊάμι, το οποίο απέκτησαν έναντι 20 εκατ. δολαρίων, αλλά και η τελευταία αγορά τους, μία καταπληκτική έπαυλη 60 εκατ. λιρών στο Μπισκέιν Μπέι, στη Φλόριντα. Αυτό είναι και το τελευταίο, φετινό, απόκτημά τους.

Τα αυτοκίνητα

Τέλος, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι γνωστός λάτρης της ταχύτητας. Αμελητέα η συλλογή του με τα αυτοκίνητα οπωσδήποτε δεν είναι. Διαθέτει δύο Rolls Royce (Ghost και Phantom Drophead Coupe), δύο Bentley (Mulsanne και Continental GT Supersports), δύο McLaren (MP4-12C Spider και 720S) και τη Maserati MC20.

Πηγή: Secret

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved