Hollywood

Ντέμι Μουρ:«Πρέπει να αποδεχτούμε την ασθένεια»-Οι νέες αποκαλύψεις για την υγεία του Μπρους Γουίλις

Η Ντέμι Μουρ αποκάλυψε νέες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του πρώην συζύγου της, Μπρους Γουίλις, κατά τη διάρκεια της βράβευσής της στο Hamptons International Film Festival 2024.

Η διάσημη ηθοποιός, που τιμήθηκε με το βραβείο Career Achievement in Acting, μίλησε για την πρόοδο του ηθοποιού, ο οποίος πάσχει από μετωποκροταφική άνοια.

Ντέμι Μουρ για Μπρους Γουίλις: «Όταν κρατιέσαι από αυτό που ήταν, είναι ένα χαμένο παιχνίδι»

«Είναι σταθερός», δήλωσε η Μουρ, επισημαίνοντας τη σημασία της αποδοχής της ασθένειας. «Η ασθένεια είναι αυτό που είναι. Νομίζω ότι πρέπει να το αποδεχθείς βαθιά αυτό. Όταν κρατιέσαι από αυτό που ήταν, νομίζω ότι είναι ένα χαμένο παιχνίδι. Αλλά όταν εμφανίζεσαι στο πλευρό του και τον συναντάς εκεί που βρίσκεται, υπάρχει μεγάλη ομορφιά και γλυκύτητα».

Η Μουρ επισκέφθηκε τον Γουίλις μαζί με την κόρη τους, Ρούμερ, και την εγγονή τους, Λουέτα. Σχετικά με τον χρόνο που περνούν μαζί, ανέφερε: «Να μπορούμε να μοιραζόμαστε όσα έχουμε, για όσο καιρό τα έχουμε».

Η οικογένεια του Μπρους Γουίλις είχε αποκαλύψει πέρυσι τη διάγνωσή του, ενημερώνοντας το κοινό για την κατάστασή του με στόχο την ευαισθητοποίηση γύρω από τη μετωποκροταφική άνοια. Η Μουρ, που παραμένει κοντά στον Γουίλις, έχει μοιραστεί πολλές φορές την αγωνία της για την υγεία του, αλλά και την ευγνωμοσύνη της για τις στιγμές που περνούν μαζί.

Κατά τη διάρκεια της βράβευσής της, η Ντέμι Μουρ εξέφρασε τη συγκίνησή της για τη μακρά καριέρα της, λέγοντας: «Ένιωσα σαν να παρακολουθούσα τη ζωή μου… και είμαι ευγνώμων που συνεχίζω να έχω ευκαιρίες για να γίνομαι καλύτερη».

Διαβάστε επίσης:

Moore-Willis: Μία συγκλονιστική ιστορία αγάπης - Από την 1η γνωριμία μέχρι την ασθένεια του ηθοποιού

Ταλούλα Γουίλις: Έτσι τίμησε τον πατέρα της, Μπρους Γουίλις σε πρόσφατη εκδήλωση

Γουίλις-Μουρ: Αν και χωρισμένοι, κοιτάζονται σαν ερωτευμένοι! Τα στιγμιότυπα από το σπίτι του σταρ

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved