Hollywood

Πόσα χρήματα είχε πάρει ο Αλ Πατσίνο για να παίξει στον «Νονό»;

Μπορεί η ταινία «Ο Νονός» να θεωρείται από τις κορυφαίες ταινίες του παγκόσμιου σινεμά ωστόσο αυτό δεν "μεταφράστηκε" και στα χρήματα που πήρε ο Αλ Πατσίνο

Στην αυτοβιογραφία του με τίτλο «Sonny Boy: A Memoir» ο Αλ Πατσίνο αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής και της καριέρας του. Ανάμεσα σε αυτές και η σχέση του με τα χρήματα και τις απολαβές του.

Η εξομολόγηση του Άλ Πατσίνο: «Είναι υπέροχο να έχεις παιδιά. Για μένα ήταν ευλογία. Με άλλαξε»

Ο Πατσίνο εισέπραξε μόλις 35.000 δολάρια για τον ρόλο του Μάικλ Κορλεόνε στην πρώτη ταινία του «Νονού».

«Όταν τελείωσα τα γυρίσματα του «Νονού», ήμουν απένταρος. Όχι ότι είχα ποτέ χρήματα, αλλά εκείνη τη στιγμή χρωστούσα κιόλας», γράφει ο Πατσίνο στην αυτοβιογραφία του. «Ο μάνατζερ και οι ατζέντηδες πήραν το μερίδιό τους από το μισθό μου. Το ποσό για τη δεύτερη ταινία του «Νονού» και δεν ήταν το ίδιο για τον Αλ Πατσίνο, μιας και διεκδίκησε μια αύξηση που έφτανε τα 500.000 δολάρια, ενώ για την τρίτη ταινία οι απαιτήσεις του εκτοξεύτηκαν στα 8 εκατομμύρια δολάρια.

«Δεν υπέγραφα καν τις δικές μου επιταγές. Ο λογιστής μου τις υπέγραφε και εγώ τις άφηνα να περνούν. Δεν κοίταζα και δεν μου έλεγε πόσα είχα ή πού πήγαιναν τα χρήματα και δεν παρακολουθούσα ποιος έπαιρνε τι.

Πλήρωνα για δεκαέξι αυτοκίνητα, είκοσι τρία κινητά τηλέφωνα και έναν κηπουρό που έπαιρνε 400.000 δολάρια το χρόνο, και προσέξτε, αυτά ήταν για την διαμόρφωση του κήπου σε ένα σπίτι στο οποίο δεν έμενα καν».

Συγκλονίζει ο Αλ Πατσίνο για τον κορονοϊό - Τι του συνέβη όση ώρα δεν είχε σφυγμό;

Αλ Πατσίνο: Έγινε για τέταρτη φορά μπαμπάς στα 83 του - Γέννησε η 29χρονη σύντροφός του

Νουρ Αλφαλάχ: Αυτή είναι η 29χρονη σύντροφος του 82χρονου Αλ Πατσίνο που είναι έγκυος στο παιδί τους

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved