Instagram / justinbieber

Hollywood

Μπίμπερ: Σε κρίσιμη ψυχολογική κατάσταση λόγω του P. Diddy- Η νέα αποκάλυψη-σοκ για τον Κάνιε Γουέστ

Το σκάνδαλο που αφορά τον P. Diddy συνεχίζει να προκαλεί αναταράξεις στη μουσική βιομηχανία, με δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της σκηνής, τον Τζάστιν Μπίμπερ και τον Κάνιε Γουέστ, να βρίσκονται πλέον στο επίκεντρο των εξελίξεων.

Καθώς οι κατηγορίες κατά του P. Diddy για σωματεμπορία, βιασμούς και εγκληματικές ενέργειες συνεχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια, και οι δύο καλλιτέχνες βλέπουν τη ζωή τους να επηρεάζεται δραματικά.

Τα παιδιά του P. Diddy σπάνε τη σιωπή τους για πρώτη φορά μετά τη σύλληψή του - Οι νέες αποκαλύψεις!

Instagram / justinbieber

Ο Τζάστιν Μπίμπερ σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Ο Τζάστιν Μπίμπερ, που είχε στενές σχέσεις με τον P. Diddy στα πρώτα χρόνια της καριέρας του, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τις αποκαλύψεις. Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του, ο Μπίμπερ προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί από τον πρώην μέντορά του, καθώς οι κατηγορίες εναντίον του Diddy περιλαμβάνουν σοβαρά εγκλήματα, όπως σωματεμπορία και σεξουαλική κακοποίηση.

Instagram / justinbieber

«Ο Τζάστιν έχει δεχτεί συμβουλές να μείνει μακριά από τον Diddy», αποκαλύπτει πηγή στο US Weekly, τονίζοντας ότι ο τραγουδιστής προσπαθεί να προστατεύσει τον εαυτό του και την οικογένειά του. Με τον ρόλο του ως πατέρας να αποτελεί πλέον την προτεραιότητά του, ο Μπίμπερ εστιάζει στη νέα του ζωή με τον γιο του, Τζακ, προσπαθώντας να διαχειριστεί το άγχος που προκλήθηκε από τις αποκαλύψεις.

«Η ευτυχία του να είναι πατέρας έχει υπερκεράσει το άγχος του για τον Diddy», αναφέρει η πηγή, προσθέτοντας ότι ο Τζάστιν προσπαθεί να επικεντρωθεί στα θετικά της ζωής του και να αφήσει πίσω του το σκοτεινό παρελθόν.

Νέες καταγγελίες κατά του Κάνιε Γουέστ

Την ίδια στιγμή, νέες κατηγορίες ήρθαν στο φως και κατά του Κάνιε Γουέστ, πρώην συζύγου της Κιμ Καρντάσιαν. Η πρώην βοηθός του, Λόρεν Πισιότα, κατέθεσε αγωγή κατηγορώντας τον διάσημο ράπερ ότι τη νάρκωσε και τη βίασε σε ένα από τα διαβόητα πάρτι του P. Diddy στη Σάντα Μόνικα.

Η Πισιότα, που συνεργαζόταν με τον Γουέστ από το 2021 έως το 2022, υποστηρίζει ότι ο ράπερ την παρενοχλούσε συνεχώς, την πίεζε για σεξουαλική συνεύρεση και την κλείδωσε κάποτε στην τουαλέτα ενός ιδιωτικού τζετ, ενώ αυτοϊκανοποιούνταν. Ακόμα πιο σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι ο Γουέστ προσπάθησε να την «προσφέρει» ως σεξουαλικό «δώρο» σε έναν συνεργάτη του γιατρό.

Οι κατηγορίες αυτές προστίθενται στη μακρά λίστα των σκανδάλων που περιβάλλουν τον Κάνιε Γουέστ, ο οποίος έχει ήδη κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση στο παρελθόν. Ο ράπερ αρνείται τις κατηγορίες μέσω των δικηγόρων του, χαρακτηρίζοντας την αγωγή ως «αβάσιμη» και ισχυριζόμενος ότι η Πισιότα προσπαθεί να τον εκβιάσει.

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved