Javier Bardem: Η συγκλονιστική μεταμόρφωσή του σε Jose Menendez – Τα μυστικά & o ρόλος στο Monsters

Στα βραβεία όπου τιμήθηκε ο διάσημος ηθοποιός Χαβιέ Μπαρδέμ, είχε μόνο τρυφερά λόγια να πει για τη σύζυγό του Πενέλοπε Κρουζ EPA/JUAN HERRERO-ΑΠΕ ΜΠΕ

ΑΠΕ ΜΠΕ
Hollywood

Javier Bardem: Η συγκλονιστική μεταμόρφωσή του σε Jose Menendez – Τα μυστικά & o ρόλος στο Monsters

Το Netflix μοιράστηκε ένα βίντεο που δείχνει τη θεαματική μεταμόρφωση του Javier Bardem σε Jose Menendez για τη σειρά "Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story".

Η προετοιμασία του Ισπανού ηθοποιού, γνωστού για την αφοσίωσή του στους ρόλους του, εντυπωσίασε το κοινό, καθώς ο Bardem «μεταμορφώθηκε» κυριολεκτικά στον πατέρα των αδερφών Menendez, δίνοντας μια εκπληκτική ερμηνεία.

Αδελφοί Μενέντεζ: Η συγκλονιστική ιστορία με την δολοφονία των γονιών τους έρχεται στο Netflix!

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι η προετοιμασία του για τον ρόλο ήταν απαιτητική, καθώς υπήρχαν ελάχιστα στοιχεία για τον χαρακτήρα. «Στην περίπτωσή μου, δεν υπήρχαν πολλά στοιχεία να ερευνήσω. Είδα μία μικρή συνέντευξη 10 δευτερολέπτων όπου ο Jose Menendez είπε δύο ατάκες. Τις άκουγα ξανά και ξανά. Και είναι αστείο, γιατί όταν τις ξανακούς πολλές φορές, καταλαβαίνεις ότι λέμε πολλά χωρίς να τα λέμε», ανέφερε ο ηθοποιός, τονίζοντας πόσο σημαντική ήταν η λεπτομέρεια στις εκφράσεις και τις κινήσεις.

Η μεταμόρφωσή του και η απόδοσή του στον ρόλο προκάλεσαν αίσθηση, με τους θαυμαστές να αποθεώνουν την ερμηνεία του, ενώ η σειρά έγινε αμέσως viral.

https://www.instagram.com/reel/DA6N2c4ulnl/

Διαβάστε επίσης:

Famagusta: Έντονες αντιδράσεις στην Τουρκία για την προβολή της σειράς στο Netflix

Η Ανθή Βούλγαρη πάει... Netflix!

H ζωή της Bικτόρια Μπέκαμ σε ντοκιμαντέρ στο Netflix

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved