Ο Λίαμ Πέιν φέρεται να δώρισε 10.000 λίρες σε μια νύχτα σε άρρωστα παιδιά & εφήβους!
Hollywood

Ο Λίαμ Πέιν φέρεται να δώρισε 10.000 λίρες σε μια νύχτα σε άρρωστα παιδιά & εφήβους!

Ο Λίαμ Πέιν φέρεται να δώρισε 10.000 λίρες σε μια νύχτα σε άρρωστα παιδιά, εφήβους και νεαρούς ενήλικες

O διάσημος τραγουδιστής που τόσο άδικα και ξαφνικά έφυγε από τη ζωή στις 16/10 το απόγευμα, όταν έπεσε από το μπαλκόνι της σουίτας του ξενοδοχείου όπου διέμεινε στο Μπουένος Άιρες, είχε έναν γιο, τον επτάχρονο Bear τον οποίο είχε αποκτήσει με την πρώην σύντροφό του Cheryl και όπως αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον του, είχε συγκινηθεί τόσο πολύ από τις ιστορίες παιδιών που αντιμετώπιζαν προβλήματα που αποφάσισε μέσα σε λίγες ώρες να ξοδέψει μεγάλο μέρος της περιουσίας του για να τα βοηθήσει.

Λίαμ Πέιν: Οργή στα social media - Το TMZ δημοσίευσε το άψυχο κορμί του-«Ασέβεια. Είστε αηδιαστικοί»

Obit Liam Payne

Μπορεί να είχε πολλά πάθη, να αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα όμως είχε και μία βαθύτατη ανάγκη για να βοηθάει όποιον μπορεί.

Ακόμα και την εβδομάδα πριν φύγει από τη ζωή, κατά την οποία αντιμετώπιζε, όπως όλα δείχνουν, τους προσωπικούς του δαίμονες, ο Λίαμ Πέιν είχε τη βαθία ανάγκη να βοηθάει τους γύρω του.

O διάσημος τραγουδιστής του οποίου η περιουσία υπολογίζεται γύρω στα 46 εκατομμύρια λίρες, όλα αυτά τα χρόνια της επιτυχίας του είχε προσφέρει ως δωρεά αρκετά εκατομμύρια για να βοηθήσει ανθρώπους που το είχαν ανάγκη.

Μάλιστα σύμφωνα με τη Sun, τον τελευταίο μήνα της ζωής του υπολογίζεται πως είχε προσφέρει σε φιλανθρωπίες πάνω από 10.000 λίρες.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved