Αλ Πατσίνο: Φανατική θαυμάστριά του τον απήγαγε! Οι διάλογοι και η «κούρσα» του τρόμου!
epa11213532 Al Pacino in the press room during the 96th annual Academy Awards ceremony at the Dolby Theatre in the Hollywood neighborhood of Los Angeles, California, USA, 10 March 2024. The Oscars are presented for outstanding individual or collective efforts in filmmaking in 23 categories. EPA/ALLISON DINNER
Hollywood

Αλ Πατσίνο: Φανατική θαυμάστριά του τον απήγαγε! Οι διάλογοι και η «κούρσα» του τρόμου!

Σε μία σοκαριστική αποκάλυψη προέβη ο Άλ Πατσίνο, ο οποίος αισίως είναι 84 ετών!

Ο διάσημος ηθοποιός αποκάλυψε ότι την εποχή που γνώρισε τεράστια επιτυχία με την ταινία «Ο Νονός», έπεσε θύμα απαγωγής μίας γυναίκας που ήταν φανατική θαυμάστριά του.

Πόσα χρήματα είχε πάρει ο Αλ Πατσίνο για να παίξει στον «Νονό»;

USA ACADEMY AWARDS 2024

EPA/ALLISON DINNER

APE MPE

Ένα βράδυ, όπως περιέγραψε, σε έξοδό του μέθυσε τόσο πολύ που δεν μπορούσε να θυμηθεί πού έμενε. Συμφώνησε λοιπόν, βλακωδώς όπως παραδέχτηκε, να μπει σε ένα αυτοκίνητο μιας άγνωστης γυναίκας που τον πλησίασε όταν εκείνη τον εντόπισε και προσφέρθηκε να τον πάει σπίτι του. Όπως αποκάλυψε στα απομνημονεύματά του Sonny Boy εκείνο το βράδυ είχε βγει για ποτά με τον αδερφό του ηθοποιού Τζιν Χάκμαν, τον Ρίτσαρντ Χάκμαν.

Όπως αποκάλυψε ο Πατσίνο «μέθυσα τόσο πολύ που δεν μπορούσα να βρω το δρόμο για το σπίτι μου... Μια γυναίκα μου είπε «θα σε πάω σπίτι» και χωρίς δεύτερη σκέψη, μπήκα στο αυτοκίνητό της μαζί της... Καθώς οδηγούσαμε, ακόμα και μέσα στη ζάλη μου, μπορούσα να αναγνωρίσω ότι δεν κατευθυνόταν στο σημείο όπου έμενα. «Της είπα ''τι γίνεται εδώ''; Και είπε ευθέως, «σε απαγάγω».

Ο ηθοποιός επεσήμανε πως η συμπεριφορά της γυναίκας δεν ήταν απλώς «κάποιο επιθετικό φλερτ». «Είμαι από το Νότιο Μπρονξ», σχολίασε ο Αλ Πατσίνο. «Όταν βλέπω κάποιον τρελό να προσπαθεί να μου κάνει κάτι, ξέρω πώς να ξεφύγω. Είπα, "όχι, δεν είσαι - βγαίνω έξω". «Είπε «όχι, όχι» και συνέχισε να οδηγεί».

Ο Πατσίνο άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και απείλησε να πηδήξει έξω αν δεν σταματούσε. «Ήμουν λίγο μεθυσμένος, αλλά ήμουν έτοιμος να πηδήξω από ένα κινούμενο αυτοκίνητο αν χρειαζόταν - αυτό δεν μου συμβαίνει, φίλε», είπε. Η απειλή του λειτούργησε και η γυναίκα απαγωγέας του συμφώνησε να τον γυρίσει τελικά σπίτι.

Ο Πατσίνο επίσης αποκάλυψε στο βιβλίο του γιατί απέφυγε τον γάμο. Είπε ότι «πάντα τον απέφευγε», προσθέτοντας ότι του αρέσει να έχει τον χώρο του. «Υποθέτω ότι δεν είδα πώς θα βοηθούσε σε κάτι», είπε. «Ήθελα απλώς να αποφύγω αυτό που πίστευα, εκείνη τη στιγμή, ήταν το αναπόφευκτο - μια είσοδος στο τρένο του πόνου».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved