ΑΠΕ ΜΠΕ
Hollywood

«Στη φόρα» νέα αγωγή κατά του Sean Diddy: Κατηγορείται για βιασμό 13χρονης μαζί με δύο celebrities

Τελειωμό δεν έχουν οι αγωγές και οι μηνύσεις εις βάρος του Sean Diddy ο οποίος εδώ και λίγο καιρό είναι φυλακισμένος και περιμένει τη δίκη του. 

Μέχρι τότε όμως αναμένεται να υπάρξουν και άλλες ποινικές διώξεις εναντίον του αφού κάθε μέρα που περνά εμφανίζεται και άλλη κατηγορία εις βάρος του.

Μπίμπερ: Σε κρίσιμη ψυχολογική κατάσταση λόγω του P. Diddy- Η νέα αποκάλυψη-σοκ για τον Κάνιε Γουέστ

ΑΠΕ ΜΠΕ EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

ΑΠΕ ΜΠΕ

Ο Sean "Diddy" Combs φέρεται να βίασε ένα ανήλικο κορίτσι σε ένα πάρτι μετά τα MTV VMAs το 2000, σύμφωνα με μια νέα συγκλονιστική αγωγή. Μια γυναίκα που ταυτίζεται με την Jane Doe ισχυρίστηκε σε ομοσπονδιακό δικαστήριο την Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, ότι ήταν μόλις 13 ετών όταν ο διάσημος ράπερ τη νάρκωσε και τη βίασε στις 7 Σεπτεμβρίου 2000.

«Αναζητώντας ένα μέρος για να ξεκουραστεί, η ενάγουσα μπήκε σε ένα άδειο υπνοδωμάτιο, ώστε να μπορέσει να ξαπλώσει για μια στιγμή», αναφέρει η αγωγή που περιγράφει λεπτό προς λεπτό όσα φέρεται να συνέβησαν πριν από 24 χρόνια. Η Doe, η οποία είναι τώρα περίπου 37 ετών, εκπροσωπείται από τον δικηγόρο της, Tony Buzbee, που υποστηρίζει ότι εκπροσωπεί περισσότερα από 100 από τα φερόμενα θύματα του Combs.

«Λίγο αργότερα, ο Combs, μαζί με έναν άνδρα και μια γυναίκα διασημότητες, μπήκαν στην αίθουσα», αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα. «Ο Combs πλησίασε επιθετικά την ενάγουσα με ένα τρελό βλέμμα στα μάτια του, την άρπαξε και είπε: "Είσαι έτοιμη για πάρτι!''».

Όπως αναφέρει στη συνέχεια η αγωγή: «Στη συνέχεια ο Combs έριξε την ενάγουσα προς μια άλλη διασημότητα, τον Celebrity A, η οποία έβγαλε τα ρούχα της ενάγουσας που ζαλιζόταν όλο και περισσότερο... Η ενάγουσα κρατήθηκε από τη Διασημότητα Α που τη βίασε κολπικά ενώ ο Combs και η Διασημότητα Β, μια γυναίκα, την παρακολουθούσαν. Αφού τελείωσε ο βιασμός, ο Combs βίασε κολπικά την ενάγουσα ενώ η Διασημότητα Α και η Διασημότητα Β τον παρακολουθούσαν. Ο Combs προσπάθησε να αναγκάσει την ενάγουσα να εκτελέσει στοματικό σεξ πάνω του, αλλά εκείνη αντιστάθηκε χτυπώντας τον Combs στον λαιμό. Η Doe κατάφερε τελικά να βγει από το υπνοδωμάτιο και έφυγε από «το μεγάλο λευκό σπίτι με ένα κλειστό δρόμο σε σχήμα U» όπου γινόταν το πάρτι πριν τελικά επικοινωνήσει με τον πατέρα της για να την πάρει και να την πάει στο σπίτι της. «Μετά την επίθεση, η ενάγουσα έπεσε σε βαθιά κατάθλιψη, η οποία συνεχίζει να επηρεάζει κάθε πτυχή της ζωής της», σημειώνεται στην αγωγή. Η τελευταία αγωγή είναι μία από τις έξι νέες υποθέσεις που κατατέθηκαν την περασμένη Κυριακή εις βάρος του διάσημου ράπερ ο οποίος παραμένει στη φυλακή του Μπρούκλιν για επιπλέον κατηγορίες εκβιασμού και εμπορίας.

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved