ΑΠΕ ΜΠΕ
Hollywood

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Γιατί δεν έχει πωληθεί ακόμα η υπερπολυτελής έπαυλή τους στο LA;

Έχουν περάσει περισσότερες από 100 ημέρες από τότε που η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ έβαλαν προς πώληση την υπερπολυτελή έπαυλή τους στο Λος Άντζελες, αξίας 68 εκατ. δολαρίων, αλλά η πολυτελής κατοικία δεν έχει καταφέρει να βρει ακόμα νέο ιδιοκτήτη.

Το ζευγάρι είχε αγοράσει το ακίνητο τον Μάιο του 2023 για 60,8 εκατ. δολάρια, ωστόσο λίγο πριν τον επικείμενο χωρισμό τους, αποφάσισαν να το πουλήσουν.

Λόπεζ-Επιτέλους μίλησε για τον χωρισμό: «Όταν το σπίτι σου ανατινάζεται, στέκεσαι στα ερείπια και..»

Instagram / jlo

Ο Jason Oppenheim, γνωστός μεσίτης από την εκπομπή Selling Sunset, εξηγεί ότι ένας από τους κύριους λόγους που το ακίνητο παραμένει απούλητο είναι η περιορισμένη ομάδα αγοραστών που μπορεί να ανταποκριθεί σε μια τόσο πολυδάπανη αγορά. Οι ενδιαφερόμενοι για τέτοια ακίνητα είναι συνήθως λίγοι και περιμένουν συχνά μειώσεις τιμών, ενώ οι μηνιαίες δαπάνες του σπιτιού, που φτάνουν τα 283.666 δολάρια για φόρους, ασφάλειες και άλλες υποχρεώσεις, κάνουν τους πιθανούς αγοραστές διστακτικούς.

Ένα ακόμη πρόβλημα είναι η τοποθεσία της βίλας. Αν και βρίσκεται στην περιοχή του Μπέβερλι Χιλς, τεχνικά ανήκει στον δήμο του Λος Άντζελες, γεγονός που επιβάλλει έναν πρόσθετο φόρο για τα πολυτελή ακίνητα, μειώνοντας ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον των αγοραστών.

Ο Oppenheim επισημαίνει επίσης τον έντονο ανταγωνισμό στην αγορά πολυτελών ακινήτων του Λος Άντζελες, καθώς πολλά ανάλογα σπίτια παραμένουν προς πώληση για μεγάλα διαστήματα. Όπως αναφέρει, είναι πιθανό η τιμή της βίλας των Bennifer να μειωθεί και να κυμανθεί τελικά μεταξύ 58 και 60 εκατ. δολαρίων, κάτι που σημαίνει ότι το ζευγάρι μπορεί να χάσει αρκετά εκατομμύρια από την αρχική του επένδυση.

Διαβάστε επίσης:

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Ο καβγάς στο αυτοκίνητο και τα δάκρυα της σταρ

Ben Affleck: Περνάει χρόνο στο σπίτι της Jennifer Garner μετά τον χωρισμό του από τη Jennifer Lopez!

Λόπεζ-Άφλεκ: Πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση μετά την αίτηση διαζυγίου - Το ραντεβού για γεύμα

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved