Hollywood

Έρικ Ρόμπερτς: Ο αδερφός της Τζούλια Ρόμπερτς παραδέχεται για την κόρη του: «Η πιο δύσκολη στιγμή»

Αποκαλύψεις από τον Έρικ Ρόμπερτς.

Στο podcast «Inside of You» ο 68χρόνος ηθοποιός μίλησε για την αποξενωμένη σχέση με την κόρη του. «Δεν υπάρχει πόνος, υπάρχει θλίψη για τις, πιθανότατα, παρεξηγήσεις που θα έχουμε όλοι μας για πάντα. Επειδή είμαστε άνθρωποι», δήλωσε ο αδερφός της Τζούλια Ρόμπερτς.

Ο ηθοποιός κλήθηκε να αναλογιστεί την «πιο δύσκολη στιγμή» της ζωής του, στην οποία απάντησε γρήγορα ότι ήταν η «απώλεια της σχέσης» με την Έμμα, καρπός του έρωτά του με την πρώην του Κέλλι Κάννινγχαμ το 1991.

«Θα έπρεπε να είναι. Το πρόβλημα είναι ότι είναι απροσδιόριστο, οπότε θα σας αφήσω να το κρίνετε εσείς. Άρχισα να το αποδέχομαι αυτό για τον εαυτό μου με τη γέννηση των εγγονών μου. Ειδικά η 5χρονη, ήταν η πρώτη και ήταν κορίτσι και με συμπάθησε με πολύ έντονο τρόπο», είχε γράψει για τη σχέση τους στα απομνημονεύματά του, «Runaway Train: Or the Story of My Life So Far», τα οποία κυκλοφόρησαν στις 17 Σεπτεμβρίου.

«Το να το γράψω καθεαυτό ήταν το πιο δύσκολο πράγμα για να το γράψω», είπε ο Ρόμπερτς. «Αυτό το βιβλίο ήταν δύσκολο να γραφτεί και δεν ήθελα να το γράψω».

«Η σύζυγός μου είπε: "Είναι δύσκολο γιατί παραμένεις ειλικρινής" και το έκανα αυτό να είναι το καύσιμό μου», ανέφερε επίσης.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved