Μάθιου Πέρι: Έναν χρόνο μετά τον θάνατο του «Τσάντλερ», πωλήθηκε το σπίτι όπου βρέθηκε νεκρός!
ΑΠΕ ΜΠΕ
Hollywood

Μάθιου Πέρι: Έναν χρόνο μετά τον θάνατο του «Τσάντλερ», πωλήθηκε το σπίτι όπου βρέθηκε νεκρός!

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα (28-10) από τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, και όπως έγινε γνωστό το σπίτι του στο Pacific Palisades, όπου και βρέθηκε νεκρός, πέρασε σε νέα χέρια.

Το πολυτελές ακίνητο, με τέσσερα υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια, αγοράστηκε το 2020 από τον ηθοποιό έναντι 6 εκατομμυρίων δολαρίων και περιλαμβάνει μοναδικές πινελιές ανακαίνισης, όπως την εξωτερική πισίνα.

Γιατρός που κατηγορείται για τον θάνατό του Μάθιου Πέρι, παραδέχθηκε την ενοχή του

USA NEW YORK MATTHEW PERRY MEMORIAL

Φόρος τιμής στον διάσημο ηθοποιό μετά την ανακοίνωση του θανάτου του τον Οκτώβριο του 2023. Εκατοντάδες θαυμαστές του, άφησαν ένα λουλούδι στη μνήμη του έξω από το σημείο όπου γίνονταν γυρίσματα για τη θρυλική σειρά Τα φιλαράκια, στη Νέα Υόρκη.

ΑΠΕ ΜΠΕ

Η νέα ιδιοκτήτρια, Anita Verma-Lallian – επενδύτρια ακινήτων και παραγωγός ταινιών από την Αριζόνα – αγόρασε το σπίτι για 8,5 εκατομμύρια δολάρια, με τη συμφωνία να κλείνει στις 16 Οκτωβρίου.

Ο Μάθιου Πέρι, ως ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους αστέρες, είχε επίσης επενδύσει σε άλλα εντυπωσιακά ακίνητα. Το παραθαλάσσιο σπίτι του στο Μαλιμπού αγοράστηκε για 14,95 εκατομμύρια δολάρια και πωλήθηκε το 2021 για 13,1 εκατομμύρια, ενώ το ρετιρέ του στο Λος Άντζελες, που είχε αγοράσει για 20 εκατομμύρια το 2017, πωλήθηκε στα 21,6 εκατομμύρια.

USA TENNIS US OPEN GRAND SLAM

Η κληρονομιά του Μάθιου Πέρι δεν περιορίζεται μόνο στην τηλεοπτική του καριέρα, αλλά και στις έξυπνες επενδύσεις του, που έγραψαν τη δική τους ιστορία στον χώρο των ακινήτων.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved