Ο Παρτσαλάκης, ο μουσακάς και το άσπαστο αυγό στο τηγάνι
Η αγάπη του για το καλό φαγητό, τον οδήγησε στο να δημιουργήσει το δικό του εστιατόριο. Ο Γιώργος Παρτσαλάκης δεν ξέρει μόνο να δοκιμάζει αλλά και να φτιάχνει ωραία φαγητά.
Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη του θυμήθηκε ένα περιστατικό, όταν μια γυναίκα αποπειράθηκε να του μαγειρέψει. «Πολύ παλιά θυμάμαι, ήταν μια γκόμενα που είχε βάλει μέσα στο τηγάνι τα αυγά άσπαστα! Λέω: «τι είναι αυτό;» Θα τα τηγανίσω μου λέει. «Ναι ε, για να δούμε» της λέω». Επειδή όμως ο έρωτας περνάει από το στομάχι και ο Γιώργος Παρτσαλάκης το γνωρίζει καλά αυτό, έχει μαγειρέψει για γυναίκα. «Σε γυναίκα είχα φτιάξει κάτι πιο εκλεκτικό. Μουσακά. Και μιλάμε για μουσακάρα, όχι αστεία. Είναι ταλαιπωρία μεγάλη παιδιά. Να τηγανίσεις τις μελιτζάνες, τις πατάτες, να τα αφήσεις να στραγγίξουν, να φτιάξω τον κιμά, την μπεσαμέλ. Έγινε και η κουζίνα μου ένα χάλι, έστρωνα κιόλας, αλλά έμεινε καταεντυπωσιασμένη, δεν μπορώ να πω».
Πηγή: Μαμά Πεινάω