Showbiz

Τα 16ποντα, η τούμπα και τα δάκρυα γνωστής τραγουδίστριας!

«Σέξι κι όποιος αντέξει…», ήθελε να είναι γνωστή τραγουδίστρια η οποία εμφανίστηκε σε πρόβα τζενεράλε με 16ποντα μποτάκια αλλά όπως φαίνεται δεν της βγήκε σε καλό.

Απεναντίας, ξινή βγήκε της Έλενας Γκρέκου η επιλογή στις γόβες! Τι το ήθελε κι η Έλενα να πάει στην τζενεράλε της λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της -στο «Nitro Studio» στην Συγγρού μαζί με τον Αλέκο Ζαζόπουλο και την Ελένη Καρουσάκη-, φορώντας όχι οχτάποντες, όχι δεκάποντες, ούτε καν δωδεκάποντες, αλλά δεκαεξάποντες γόβες-μποτάκια;
Το κακό δεν αργεί να συμβεί…. ένα λάθος πάτημα αρκεί! Εκεί, λοιπόν, που περπατούσε…. παραπάτησε και έπεσε κάτω. Ο πόνος στον αστράγαλο τον οποίο γύρισε, ήταν αφόρητος και η τραγουδίστρια ζήτησε να κάνουν ένα μικρό διάλλειμα, ενώ τα δάκρια της φανερώνουν το πόσο πολύ υπέφερε. Η Έλενα Γκρέκου δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από τον γνωστό μουσικοσυνθέτη Πάνο Καπίρη και μαέστρο του Αλέκου Ζαζόπουλου, που έχει και την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος του!
Ευτυχώς με λίγο πάγο και λίγα λεπτά ξεκούρασης κατάφερε να επανέρθει δριμύτερη. Αλλά 16άποντα σε πρόβα τζενεράλε ποτέ ξανά!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved