Κάτια Ζυγούλη: Πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης;
Η σωστή διατροφή και η συχνή συνεννόηση με τον γυναικολόγο και διατροφολόγο της έφεραν τα πολυπόθητα αποτελέσματα για την Κάτια Ζυγούλη η οποία αυτόν τον καιρό έχει αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην ανατροφή του νεογέννητου γιου της.
Τι ακριβώς όμως έκανε η όμορφη Κάτια και κατάφερε λίγες μέρες μετά το μαιευτήριο να έχει και πάλι τη σιλουέτα της; Κατόπιν συνεννόησης με τον γυναικολόγο της και τον διατροφολόγο της, η Κάτια Ζυγούλη ενημερώθηκε για όλα όσα πρέπει να κάνει. Βασικά, δεν στερήθηκε τίποτα από το διατροφικό της μενού. Πέντε γεύματα την ημέρα σε μικρές ποσότητες έγινε η βασική αρχή της διατροφής της. Πολλά ψητά, πολλά βραστά λαχανικά και φρούτα. Το μόνο που έκοψε ήταν τα τηγανητά, οι σάλτσες και οτιδήποτε μπορεί να περιέχει λίπος. Ποιο είναι όμως το μυστικό που τη βοηθούσε να πάρει όλες τις βιταμίνες για το μωρό να μην πεινάσει η ίδια καθόλου αλλά και να κάνει και τη δίαιτά της παράλληλα. Σύμφωνα με άνθρωπο του περιβάλλοντός της, τα περισσότερα γεύματά της είχαν πολτοποιημένη μορφή. Αυτό σε κάνει να τρως λιγότερο, να χορταίνεις εύκολα και να μην νιώθεις ατονία.