Μαρία Λόη: «Η πολυτέλεια στην γαστρονομία είναι η απλότητα»
Η Μαρία Λόη μιλά για την γαστρονομία σήμερα και εξηγεί γιατί το αύριο χρειάζεται προσοχή.
«Έπειτα από τόσα χρόνια, η ελληνική μαγειρική καθιερώθηκε και έχει γίνει γνωστή στα πέρατα του κόσμου. Το αύριο όμ,ως χρειάζεται προσοχή γιατί η παρουσία της μαγειρικής στα κανάλια έχει δημιουργήσει ένα είδος κανιβαλισμού, εις βάρος της ποιότητας που θέλουμε να περνάμε» τόνισε η Μαρία Λόη και συνέχισε: «Ο ορισμός της νέας πολυτέλειας σε ότι αφορά την γαστρονομία, είναι η απλότητα, η αυθεντικότητα και η γνησιότητα όσων παρασκευάζουμε και ο τρόπος που τα παρουσιάζουμε.»
Πηγή: Glam