Showbiz

Σκορδά-Λιάγκας: «Βεβαίως και υπάρχει σκέψη για δεύτερο παιδί»

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας μίλησαν για τους αντιπάλους τους, απάντησαν στους επικριτές τους για το γεγονός ότι έχουν το πλεονέκτημα που είναι ζευγάρι και στη ζωή και δεν αποκλείουν την απόκτηση δεύτερου παιδού!


Τι απαντούν στον Χρήστο Φερεντίνο που τους είχε αποκαλέσει φαβορί; «Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν φαβορί στην τηλεόραση και μάλιστα σε ένα καθημερινό πρόγραμμα. Κάθε μέρα όλοι μας ξεκινάμε από την αρχή» δήλωσαν χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά. Μάλιστα, απάντησαν στους επικριτές τους για το γεγονός ότι έχουν πλεονέκτημα που είναι ζευγάρι και στη ζωή… Η Φαίη Σκορδά δήλωσε: «Είμαι παρουσιάστρια και καλώς ή κακώς σε αυτή τη δουλειά τον γνώρισα τον Γιώργο, ως παρουσιαστή. Δεν είναι ότι κάναμε άλλες δουλειές και ήρθε μια μέρα το Mega και μας είπε να κάνουμε μαζί εκπομπή. Ο κόσμος ξέρει πολύ καλά από πού ξεκίνησα, αλλά και όλη την πορεία μου. Η δουλειά μου είναι, από αυτή ζούσα και ζω, από αυτήν πληρώνω τους λογαριασμούς μου και από αυτή θα συνεχίσω να τους πληρώνω. Παρουσιαστή τον γνώρισα, παρουσιαστή τον παντρεύτηκα, και ξέρεις, δεν είναι ωραίο να διαγράφουμε το παρελθόν.»

Όσο για τις εγκυμοσύνες που ακούγεται πώς «πουλάνε», ο Γιώργος Λιάγκα ςτόνισε: «Αυτά που λέγονται ότι στην τηλεόραση πουλάνε όσες είναι έγκυες, τα ζευγάρια κ.λ.π., τα θεωρώ αστεία. Στην τηλεόραση πουλάνε οι καλές εκπομπές. Η Μενεγάκη που φέτος δεν είναι έγκυος, πάει καλά και είναι μια διαχρονική αξία». Και πρόσθεσε: «Φέτος είμαι εγώ έγκυος! Η εκπομπή πέρυσι, που η Φαίη ήταν έγκυος πήγε καλά, αλλά και φέτος που δεν είναι, πάλι καλά πάει». Αναφερόμενος στη συνεργασία με τη σύζυγό του, αποκάλυψε πως η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν να δεχτούν να κάνουν εκπομπή με έναν συμπαρουσιαστή, καθώς τα προηγούμενα χρόνια ο καθένας τους πορευόταν μόνος του επαγγελματικά. «Μεγάλη υποχώρηση. Όχι εγωιστική. Υποχώρηση αν μπορείς να ταιριάξεις με έναν άνθρωπο. Από τη στιγμή που είπαμε το "ναι", θεωρώ τη Φαίη μία από τις καλύτερες παρουσιάστριες στην Ελλάδα. Άρα θα την επέλεγα και αν δεν ήταν γυναίκα μου».

Πάντως, το ζευγάρι δεν αποκλείει και μια δεύτερη εγκυμοσύνη. «Βεβαίως και υπάρχει σκέψη για δεύτερο παιδί» δήλωσαν χαρακτηριστικά στο "TV Έθνος".

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved