Τα οπίσθια της Συνατσάκη, μία λαμπερή βάπτιση και τα δίδυμα της Καλομοίρας!
G-Sexy

Τα οπίσθια της Συνατσάκη, μία λαμπερή βάπτιση και τα δίδυμα της Καλομοίρας!

Πολλά τα γεγονότα που έγιναν κι αυτή την εβδομάδα που φτάνει στο τέλος της. Κάνοντας μια ανασκόπηση συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τα θέματα που σας προκάλεσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Μια πιπεράτη αποκάλυψε έκανε η Σάσα Σταμάτη μέσα από το «Πρωινό mou» για την Μαίρη Συνατσάκη. Η δημοσιογράφος δήλωσε πως κατά τη διάρκεια της βάπτισης του Λιάγκα junior ένας από τους καλεσμένους εντυπωσιάστηκε με την Μαίρη και κοιτούσε διαρκώς τα οπίσθια της. Η Μαίρη Συνατσάκη φανερά ενοχλημένη δεν μίλησε και προχώρησαν στο επόμενο θέμα.

Σχετικά με τη βάπτιση του μικρού Λιάγκα και τα επόμενα δύο θέματα που σας κέντρισαν το ενδιαφέρον.

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» ότι μαζί με τον σύζυγό της και τον νεοφώτιστο γιος της χόρεψαν τον «Μικρό Πρίγκιπα» του Μάριου Φραγκούλη. Πολλοί και λαμπεροί οι καλεσμένοι της βάπτισης ευχήθηκαν στον μικρούλη.

Ενώ το θέμα που σας άρεσε ήταν η καταγραφή όσων συνέβησαν στην βάπτιση αποκλειστικά από το gossip-tv.gr.

Όλα ήταν υπέροχα κατά τη διάρκεια του μυστηρίου το οποίο τελέστηκε στο μικρό εκκλησάκι της οικίας του γυναικολόγου Θάνου Παράσχου και κουμπάρου του ζευγαριού, στην Τήνο και το gossip-tv.gr, ήταν εκεί και σας μετέφερε το κλίμα. Ο μικρός Γιάννης δεν έριξε ούτε δάκρυ κι όλα κύλησαν όμορφα και ήσυχα.

Ένα πολύ λυπηρό γεγονός ήταν στα top των «χτυπημάτων» που αφορούσε τον χαμό της πρωταγωνίστριας των Desperate Housewives. Η Kathryn Joosten, η οποία υποδυόταν την Karen McCluskey όλα τα χρόνια της σειράς πέθανε, έχοντας χάσει τη μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 72 ετών. Το απίστευτο είναι ότι το τέλος της ήταν ανάλογο και στην τηλεοπτική σειρά αφού στο τελευταίο επεισόδιο ο χαρακτήρας της πεθαίνει από καρκίνο. Η Joosten έπασχε από καρκίνο από το 2001, ενώ το 2009 χρειάστηκε να κάνει επέμβαση και χημειοθεραπείες.

Όμως μετά από ένα άσχημο γεγονός πάντα ακλουθεί ένα χαρμόσυνο. Η Καλομοίρα, που γνωρίσαμε ως μικρή χαριτωμένη του «Fame story» θα γίνει μανούλα και μάλιστα περιμένει δίδυμα. Όλα τα είχε κι αυτή η εβδομάδα, ευχάριστα και δυσάρεστα. Έτσι είναι η ζωή η χαρά και η λύπη εναλλάσσονται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved