Στέλιος Παρλιάρος: Πώς κατάφερε να κάνει την διαφορά;
Πώς κατάφερε ο Στέλιος Παρλιάρος να κάνει την διαφορά και να αποκτήσουν τα ζαχαροπλαστεία του φήμη στην Αθήνα; Σε ποιον δρόμο ήταν το πρώτο του κατάστημα;
«Στην Αναγνωστοπούλου, ένα υπόγειο, στο οποίο, με το που ξεκίνησα ήταν απίστευτη η ουρά από τον κόσμο, που είχε το μαγαζί» τόνισε στο περιοδικό ΕΓΩ και συνέχισε: «Έκανα μια μεγάλη διαφορά και μια καινοτομία. Ξαφνικά βρέθηκε ένα ζαχαροπλαστείο στην Αθήνα, το οποίο ήταν ένα μίνιμαλ λευκό μαγαζί, που είχε ψυγείο, πάγκο και κάποια ράφια. Για συσκευασία είχα ένα ροζ κουτί με ένα οβάλ, που έγραφε τον τίτλο του καταστήματος. Ήμουν και ο πρώτος που είχα βάλει πάνινη κορδέλα. Γιατί μέχρι τότε είχαν αυτές, που της έκαναν με το μαχαίρι για να σγουρύνουν».
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ