Τζέσικα Άλμπα: Τα κιλά και η μαγειρική
Ποια είναι η σπεσιαλιτέ της Τζέσικα Άλμπα;
«Δεν ξέρω αν έχω κάποια συγκεκριμένη σπεσιαλιτέ. Είμαι καλή στα ψητά, είτε κοτόπουλο είτε γαλοπούλα. Έχω μάθει να φτιάχνω σπιτική πίτσα στον ξυλόφουρνο και είναι πολύ καλή. Γενικά προσπαθώ να κάνω διαφορετικά πράγματα» τόνισε στο ΟΚ. Πώς διατηρείται σε φόρμα τρώγοντας πίτσα; «Μου αρέσει η γιόγκα, γιατί δεν είναι τόσο έντονη άσκηση. Τα πρωινά μετά τη γιόγκα, περπατάω 25 με 30 λεπτά». Αγχώθηκε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης; «Δεν είναι απαραίτητα πίεση ή άγχος, αλλά έχει να κάνει με το πώς νιώθεις έχοντας παραπάνω κιλά. Φοράω ένα συγκεκριμένο μέγεθος και έτσι αισθάνομαι άνετα με τον εαυτό μου».
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ